Volymea huuliin

Bongasin joku aika sitten Stockkalta HYDRACOLOR volume turvottavan huulirasvan. En tykkää käyttää huulikiiltoja, varsinkaan arkisin. Huulipunissakin on usein se ongelma, että ne kuivuvat rumasti huuliin kiinni, sitten pitäisi pyyhkiä taas puna pois, kuoria ja laittaa uudelleen. Hankalaa. Helpoin ja kivoin tapa arkisin on mielestäni joku sävyä antava, kosteuttava kevyt puna/rasva. Ostin kokeeksi tästä huulia muhkeuttavasta rasvasta nuden/hennon vaaleanpunaisen, luonnollisen sävyn ja koukussa ollaan. Turvottaa kyllä ihan selvästi tai ainakin saa huulet näyttämään täyteläisemmille! :) Hinta oli joku alle neljä euroa muistaakseni, eli ei paha. 
Menee niin salilla kuin duunissakin, suosittelen!!

Käyttääkö joku kyseistä tuotetta? 
Tai onko jotain turvottavia huulivinkkejä? ;)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Volymea huuliin”

  1. Oot niin upea! Miten näytät noin freesiltä? Mitä meikkiä käytät, että saat kasvot noin kuulaiksi? :)

    • No kiitos. :) Käytän Maybellinen Lumi Magique meikkivoidetta, tumminta sävyä sekoitettuna Lumenen Skin Tone Perfector ihon sävyn heleyttäjään. Lopuksi laitan MAC:in hohdepuuteria. Mutta ihon kuulaus lähtee aika pitkälle sisältä päin, paljon vettä ja terveellinen ruokavalio, avot. :)

  2. Ite tykkään käyttää Lancômen Crème de brillance sävy 201 Beige Mirace.:) Oon tykänny siitä ,koska se sävy on tosi nätti ja se ei ole tahmeaa! Hintaa sillä on n. 35e. Suosittelen sitä!:) Esim. Sokoksen verkkokaupassa se maksaa 36e.

    • Huulikiilto hieman epäilyttää, en tykkää siitä limaisuudesta mikä niistä tulee… :/

  3. Oonkin metsästänyt tässä juuri turvottavaa huulipunaa/huulikiiltoa :D hmm pitäisiköhän ostaa tuota? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta