Treenipäivitystä

En olekaan hetkeen kirjoittanut treeneistäni täällä blogin puolella. On tullut treenattua kuitenkin ihan kivasti tässä viime viikkoinakin. Olen ottanut juoksulenkit jälleen kuvioihin, mikä on mielestäni kuitenkin hyvä juttu. Haluan säilyttää kestävyyskuntonikin hyvänä, vaikka lihaksiin koitankin enemmän panostaa. Olinkin jo vallan unohtanut miten hyvä fiilis juoksemisesta parhaillaan voi tulla! :) Salilla on tullut käytyä suunnilleen neljä kertaa viikossa ja treenipäiväthän menee mulla yleensä suunnilleen seuraavasti: Day 1: Kädet, day 2: Jalat, day 3: rinta- ja olkapäät ja day 4: selkä ja vatsat. Ennen tein vatsalihakset lähes päivittäin, kunnes mulla hetki sitten tuli jonkin sortin revähdys oikeanpuoleiseen ylävatsalihakseen.  Oli tosi ikävä tunne, kun tavallaan kylkiluussa tuntui, kuin lihas painaisi siihen. Nukkuminenkin oli aika hankalaa tietyissä asenoissa. Onneksi vatsojen vähentäminen on auttanut tuon ”rasitusvamman” paranemisessa ja nyt se on jo ihan ok. Lääkärissäkin asian vuoksi käyneenä, on kuulemma aika yleinen ongelma. Näitä treenaamisen varjopuolia. :/ 

Mulla on muuten tällähetkellä myös salinvaihto prokkis meneillään. Treenaan Elixiassa enää kuukauden ja sitten vaihdan jonnekin muualle. Mietin lähinnä Fressiä, Satsia ja Fit1:stä. Tuo Fit1:nenhän on mielettömän halpa, 19,90/kk. Poikaystäväni treenaa juurikin tuolla Fitissä ja siksi olen miettinyt ottavani ainakin sinne kortin. Tosin, tarvitsenhan salia myös täällä stadissa, joten pitäisi löytää täältäkin mieluinen paikka. Fressissähän olen käynyt tutustumassa ja se oli kyllä erittäin kiva oloinen sali. Mietitään…
Millä saleilla te käytte? :)
Suositelkaahan? 

PS. Nyt saa PieceOfNorwayltä haalareita viiden euron alennuksella 
koodilla: 3KC-9F3-N62
Alennus myönnetään tilauksen loppusummasta.
(Voimassa 31.8.2012 saakka.)

On my way

22 vastausta artikkeliin “Treenipäivitystä”

 1. Olen käynyt sekä Satsilla että Fressissä, ja ainakin opiskelijalle Satsi on huippuhyvä koska samaan alennettuun hintaan saa käyttää kaikkia Suomen keskuksia :) Tykkään Satsista myös siksi että siellä on tosi monipuoliset ryhmäliikunnat sekä Les millssin tunnit! Fressilläkin on kyllä jotain Les millssin tunteja, mutta ainakin keskustan keskuksen jumppasali oli jotenkin älyttömän ahdas enkä ollut kovin fiiliksissä monista heidän omista tunneistaan joten vaihdoin sitten takaisin Satsille 3 kk kokeilun jälkeen.
  Tietenkin jos tykkäät nimen omaan treenata salin puolella niin siihen hommaan siellä on ihan kivat puitteet :)

 2. hui ku sä oot laiha.. noi sun kädet herättävät etenkin huomion, todella todella ruipelot. :S ei kyllä näy, että kävisit punttia nostamassa ja lihasta hankkimassa, syöhän tyttö hyvä vähä enemmän!

 3. Itse käyn Motivuksella ja voin suositella! Olen käynyt ko salilla jo 6 vuotta eikä ainakaan toistaiseksi ole tullut mieleenikään vaihtaa salia :)
  Kampin keskuksessa on Center missä on tosi monipuoliset ryhmäliikuntatunnit + spinning tunteja on runsaasti. Kuntosali on iso ja monipuolinen :)
  Ruoholahden kauppakeskuksessa on naisten sali, joka on ihan uusi. Tosi siisti ja myös hyvä kuntosali sekä laajasti ohjattuja tunteja :)
  Lisäksi pieni kuntosali Stockan yläkerrassa, joka ei ole oma suosikkini suht iäkkään asiakaskunnan takia mutta toimii sekin..:)

  City shopparilla taitaa saada jäsenyydenkin ilmaiseksi jos oikein muista ja salilla on jäsenille muutenkin runsaasti tosi edullisia tarjoushintoja. Eli vaikka hinnat periaatteessa on aika suolaset, saa kortin ostettua aina jonkin tarjouksen yhteydessä lähes puolet halvemmalla :)
  Suosittelen tutustumaan!

  • Okej, itselläni ollut Motivuksesta sellainen kuva, että siellä aina tosi ahdasta. Se kun taitaa olla jonkinsortin opiskelijasali(!?),juurikin halpojen hintojen vuoksi. Mutta hmm. itselläni on vielä Stockkan henksukortti, joten pitäisi selvittää voisiko sillä saada alennusta. Kiitos vinkistä! =)

  • Hmm, tietääkseni ei ole mitenkään ”opiskelijasali”..:)
   Stockan henksukortilla saa -20% alea kun ostaa kortin Stockan Motivukselta ja sitä voi käyttää sitten missä tahansa. Tosin noista kausikorttien tarjoushinnoista alea ei kai tule. Mutta ne nyt ovat muutenkin suht edullisia:)
   Ja ei ole mielestäni mitenkään hirveen täyttä salilla, toki riippuen ajasta..aamuisin varsinkin on väljää:)

 4. Jos ihan salia etsit, Silvergym hämeentiellä ;) Vapaat painot, levypainot ja muut hilavitkuttimet löytyy :) Järjestetään siellä kai joitain tuntejakin, mutta niistä en tiedä yhtään mitään.

  • Okej, no olisi kiva kyllä, että tarjolla olisi hieman ryhmäliikuntaakin. Vaikkakin nykyään enemmän salia harrastan… Kiitti kuitenkin vinkistä. :)

 5. Minulla on ollut jo vuoden jäsenyys Satsille, ja saan käyttää kaikkia pk-seudun saleja.. Olen tykännyt todella paljon :)

 6. Anonyymin (30.7.12 19.00) kommenttiin sanoisin, että ei sitä ylimääräistä vain kerry kaikille tai jos syö suht terveellisesti ja kohtuudella pysyy normaalipainoisena.

  Monia suomalaisia vain kauhistuttaa katsoa hoikkia ihmisiä, kun täällä on enemmän ylipainoisia katseltavana kuin normaalipainoisia ;)

  terveisin luonnostaan hoikka.

  • Juu, eipä se ole niin helppoa kaikille niitä lihaksia rakentaa. Eli samaa mieltä kanssasi. :)

 7. Joo, Elixiasta on hyvä vaihtaa muualle. Aika tylsiä ja helppoja tunteja IMO. Itse otin kokeiluu Elielin Satsin. Vaikuttaa ihan ok parin kerran perusteella. Kävin kesällä Hakiksen lady linella. Hyviä tunteja, mutta salin puoli on suoraansanottuna surkea. Ainakin sulle (ja itsellenikin), koska haluat tehdä kunnon salitreeniä. Mites Esport center?

  • Okej, hmm. Aika suosittu tuntuu Sats olevan. Mulle on kuitenkin tärkeää, että sali on suht nykyaikainen, että laitteet eivät tosiaan ole kivikautisia ja niitä ryhmäliikuntatuntejakin löytyy tarvittaessa. Esportista oon kuullut kanssa, että aina aika täys opiskelijasali. Mutta katsotaan mitä tässä nyt keksii. :) Kiitos vinkeistä jokatapauksessa!

  • Satsille siis Elielille muutes vaihdettiin just kaikki uudet laitteet vissiin pari kk sitten

 8. Itse olen käynyt kolme vuotta Esportilla ja tykännyt kovasti! Tuntien vetäjät ovat persoonia ja hotjoogasalista plussaa. Joogamaikatkin ovat hyvin koulutettu lajiin.Mutta tosiaan, esimerkiksi joulun jälkeen ”kinkunsulattelijat” ja muut kausitreenaajat täyttävät salin, jolloin Kampin piste on todella ahtaalla. Mutta tuo on varmaan monien salien ongelma, mutta pääpiirteittäin hintalaatusuhde tuolla on tosi jees:)

  • Ahaa, okei. Kiitos vinkkelistä! Niin no ehkä joulun jälkeen on ruuhkaa hieman joka salilla. :)

  • Niin no olen kyllä tykännyt siellä, mutta muutamistakin syistä ajattelin, että vaihtelu virkistäisi. :)
   Käynkin kurkkaamassa blogisi & hyviä treenejä sinnekin. :)

 9. osaako joku kertoa noista kuukausi hinnoista? Mitä esim motivuksella, fressissä ja satsilla on jäsenyys/kk. Ihan siis normihintaisena, ei opiskelijana? Itse olen Hesaan muuttamassa ja sali myös hakusessa, sellainen jossa mahd.paljon ryhmäliikuntaa…

  – Hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta