Vaaleanruskea unelma

Palaan vielä tähän hiusasiaan, again and again. :) Mun tekisi kovasti mieli värjätä jotain tuollaista vaaleamman ruskeaa sävyä. Olen värjännyt hiuksiani useampia vuosia koskaan värinpoistoa tekemättä. Mietin, että pitäisikö minun tehdä sellainen saadakseni hiukseni vaalenemaan kauttaaltaan paremmin? Vaikka ostaisin kotiväriksi vaaleanruskean, eihän se tartu, kun oma hius on sen verran tumma jo useamman vuoden värjäilyjen tuloksena. Vai ovatko ne raidat sitten paras vaihtoehto? Tuolla ensimmäisen kuvan tytöllä on aikalailla sellainen väritulos, jonka itse haluaisin. Tai sitten mä ehkä uskaltaudun pitkästä aikaa kampaajan huomaan… Nuo värinpoistot pelottavat hieman niiden ”rajuuden” vuoksi.  

(Kuvat www.weheartit.com)
Oletteko tehneet värinpoistoja? Tappoa omalle hiukselle?

PS. Vielä parisen päivää aikaa Spartoo.fi:n alekoodin käyttöön!
Eli blogini lukijoille -10% (ostettaessa väh. 80 €:lla) 
koodilla ONMYWAY10.
Tarjous päättyy siis 1.8, eli hopi, hopi! ;)
(Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.)
On my way

19 vastausta artikkeliin “Vaaleanruskea unelma”

 1. Kampaajalle vaan vaaleita raitoja hankkimaan. Siitä se vaalennus lähtee :) värinpoisto on tosi raju ja sullakin noin pitkä ja kaunis tukka :/

 2. Huiii, älä ite ainakaan laita värinpoistoa, koska sulla on niin monta tummaa siinä päällä. Lisäks sun hiukset on niin ihanan pitkät ja paksut, kauheeta jos niille kävis jotain! :/

 3. Noiden kuvien ruskee väri on muuten tosi nätti :) Sitten kun taas jossain vaiheessa haluun tummempia, niin toi on mun ehdoton tummuusraja :)

  • Ihastelin muuten sun tukkaa yks päivä, ihan upea väri siinä! Miten olet moisen saanut aikaiseksi? =)

 4. Älä Jutta pilaa tukkaasi värinpoistolla, kaupan poistot on niin vahvoja että pilaavat hiuksen rakenteen totaalisesti, jonka jälkeen se ei enää ime uutta väriä( tai imee väriä mutta tuloksen ihan jokin muu kuin haluttu sävy. Kampaajalle kuvan kanssa :) -Sofia

 5. Ehdottomasti kampaajalle! Hiukset kärsii ja kuivuu todella paljon värinpoistosta (tiedän omasta takaa), joten ei kannata riskeerata kotitekoisella poistolla. Kannattaa aloittaa raidoista, vähitellen se sitten vaalenee!

 6. Ite tein värinpoiston kotona niin hiukset paloi yhdestä kohtaa. Oon tehnyt värinpoiston myös kampaajalla – sama juttu. Onneks vanhempana (21v hehhe) viisastuin ja lopetin kokonaan värjäämisen ja annoin kasvaa oman luonnollisen värini päähän. Nyt hiukset on paremmassa kunnossa kuin koskaan ja oma väri on paras ja sopii parhaiten, luonnollisesti =)

 7. kannattaa varmaan mennä kampaajalle värjäämään ja kysyä häneltä miten hän näkee parhaakseen värjätä, jotta hiuksesi vaalenisivat tuon värisiksi. :) kampaaja sitten varmaan päättää näkeekö tarpeelliseksi värinpoiston ja värin, pelkän värin vai raidat. itse en suosittelisi kyllä raitoja jos haluat saman sävyiset hiukset kuin ekassa kuvassa, lopputuloksesta tulee ihan erinäköinen..

 8. Hei, itse olen joskus kokeillut kotona sekä kampaajalla värinpoistoa ja voin kertoa ettei se tehnyt hyvää hiuksille. Pitkästä aikaa halusin kuitenkin kokeilla jälleen jotain vaaleampaa ja siihen tarkoitukseen testasin Color B4 -nimistä ”värinpoistoainetta” joka ikäänkuin poistaa värikerroksia hiuksista. Täältä löytyy jotain tietoa: http://www.unicare-nordic.fi/Colour%20B4.html voin itse lämpimästi suositella tätä mikäli haluaa vaalentaa hiusten väriä, omat hiukseni vaaleni tuon avulla useamman asteen lähemmäs omaa väriä ja päälle värjäsin sitten vielä vaaleamman sävyn. Oikein tyytyväinen olin lopputulokseen, eivätkä hiukset tuntuneet kärsineen. :)Lisäksi tuo Color B4 ei tee hiuksista sellaisia ällöttävän keltaisia/oransseja mitä saattaa tapahtua normaaleilla värinpoistoaineilla.

 9. Kampaamoissa on mahdollista tehdä myös sellainen ”color remover” -värinpoisto, joka poistaa vain keinotekoista väriä. Se ei siis tee mitään omalle luonnolliselle värille, eikä siten myöskään saa aikaan värinpoistolle tavallista oranssia/keltaista väriä. Sitä siis sulle suosittelisin kun on huomattavasti hellävarasempi kun esim. ne tavalliset värinpoistot. Ja sen jälkeen raitaa jos ei tarpeeksi vaaleeks viel tolla mene :)

 10. Kannattaa kyllä ehdottomasti mennä kampaajalle :) Valitse vaan hyvä kampaaja! Aika moni bloggaaja suositellut kampaajia niin hyviä löytyy :)! Raidottamalla on paras alottaa, aika nopeesti saa halutun silläkin tavalla :) Rajuissa hiusvärimuutoksissa ei oo oikotietä onneen – trust me!

 11. Itse kävin kampaajalla värin poistossa ja hän laitto sitte keskiruskean värin.. Ja pikkuhiljaa oon ruvennu vaalealla raidottaa selkeesti vaaleempi olemus !, itellä viúosia värjäsin tummanruskealla lähes mustalla värillä hiukset. Joten suosittelen kampaajalle menoa!

 12. Vaikka kuinka kaikki aina kauhistelevat värinpoistoja niin mulla ei ole hiukset pahemmin niistä koskaan kärsinyt. Itse olen sellainen hiusvärien kokeilijatar, että oksat pois! Riippuu toki varmasti hiuksistakin. Ootko aina värjännyt kokohiukset, vai sitten vaan tyven? En muista taisitko mainita just jossain postauksessa, että värjäät vaan tyven. :)

 13. Eli yhteenveto taitaa olla, että kampaajalle, vaaleita raitoja ja sitä kautta vaaleamman ruskeampaa sävyä metsästämään.
  Saitte ylipuhuttua! ;)

 14. kampaajalle.. kampaaja voi tehdä myös ns ”purkupesun”, joka on huomattavasti värinpoistoa hellempi, mutta sillä saa jo väriä sen verran pois, että päälle saa laitettua vaaleaaman värin sitten! eli jos sun hiukset on ihan ok kunnossa, niin tota purkupesua ei tarvii pelätä… t:kampaaja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta