Väsytiistai

Olen ollut tänään tosi väsynyt koko päivän, huhhuh, puolitehoinen Jutta. Onhan mun unirytmit kieltämättä aika sekaisin, mutta kuitenkin olen koittanut laskea, että unta tulisi ainakin se 7 h/yö. Kävin töiden jälkeen väkipakolla salilla, tänään oli vielä jalkapäivä. Kulki kyllä huonosti, jalkaprässissä pidän tavallisesti 45 kg, nyt olin ihan itku silmässä tuolla määrällä, oli pakko keventää painoja huomattavasti. Olen muuten huomannut eri saleilla käydessäni, että nuo painot vaihtelevat aika paljon laitteiden välillä. Alexiumissa 45 kg prässissä tekee tiukkaa ja taas Länsiväylällä menee paljon enemmän samankaltaisessa laitteessa. Aika jännä, tiedä sitten miten paljon oikeasti saa tehoja irti. Onneksi vapaat käsipainot ovat kutakuinkin saman painoisia jokapaikassa. :D Muutama kuva tuli napattua puhelimella…

 
Siinä vielä mietelause tähän iltaa, 
toivottavasti huomenna on parempi päivä!
Good night. <3
On my way

6 vastausta artikkeliin “Väsytiistai”

  1. Voisiko olla että toisaalla on paunoja prässissä? Olisko ollu että joku 90 paunaa on joku 45kg..

  2. Miks naisten täytyy aina muikistella naamaa noin ihmeellisen näkösesti niinku ekassa kuvassa?

  3. Erilaisia prässikoneita ei voi koskaan verrata toisiinsa. Eri malleissa vastus on aina erilainen. Kannattaa tehdä kyykkyjä smithissä tai vapaapainotangolla niin pystyy seuraamaan kehitystä paremmin ku tavalliset kiekot on jokaisella salilla käytettävissä.:)

  4. millaista prässiä käytät, sitä mihin lisätään kiekkoja vai sitä yhtä mikä on siellä nurkassa alexiumilla (tiiätkö? :DD)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta