Lasit aurinkoon

Mulla on ollut jo jonkun aikaa Instrussa odottelemassa uudet silmälasit ja aurinkolasit. Kesäkuussa ostin uudet rillit useamman vuoden tauon jälkeen. Ilokseni heillä oli juuri silloin kamppis meneillään, jossa lasien ostaja saa veloituksetta kaupanpäälle aurinkolasit, vahvuuksilla tai ilman. Valkkasin Voguen hieman erikoisemmat arskat, ilman vahvuuksia. Käytän kuitenkin enemmän piilareita, joten vahvuudettomat arskat ovat meikäläiselle käytännöllisemmät. Silmälasit ovat myös Voguen, mutta esittelen ne sitten toisella kertaa. Mulle elämä hieman huonomman kaukonäön kanssa ei ole mikään suuri ongelma. Joskus aikaisemmin mietin usein Laser-leikkausta, mutta nykyään, kun lasit ovat ehkä hieman muotiakin, eipä noiden käyttäminen ole mikään häpeä. Oikeastaan vain päinvastoin. :)

Mitäs tykkäätte? :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Lasit aurinkoon”

  1. Ei todellakaan näytä lasten laseilta! Jutta,noi sopii sulle täydellisesti ja on tosi ihanat!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta