Must have

Olen alkanut viime aikoina jälleen ”himoitsemaan” tiettyjä merkkilaukkuja. Mulla on ollut jo pidempään kausi, etten ole ostanut muuta kuin ns. halppislaukkuja, tärkeintä on ollut laukun ulkonäkö, kuin sen merkki tai hinta. Ennestään omistan ainoastaan yhden LV:n, sekä Guessiä toki löytyy (yöks!!). Katukuvassa silmääni on vilkkunut yhä useammin Vuittonin Neverfulleja, ja niihin olen jotenkin tykästynyt. Kivan kokoisia, mahtuisi esim. salikamatkin ja malli on mukavan rento, mutta tyylikäs. Pidän myös kovasti Michael Korssin laukuista, etenkin nuo mustat ja ruskeat, hieman rock- henkiset/maanläheiset, toimii!!

Onko monella tuo LV:n Neverfull? 
Mistä ja millä hintaa hankitte? :)
On my way

21 vastausta artikkeliin “Must have”

  • No sitäpä itsekin ihmettelin, mutta eipä löydy enää omistakaan luetuista.

  • Täähän kuulostaa ihan tosiystävyydeltä :D ehkä sharonista on tullu boheemi hipsteri ja on laittanu kaveripiiriään uusiks.. no offence Jutta sulle, sharonia ihmettelen..

 1. Go Sharon!Ei kannata hengata Golddiggerien ja selkäänpuukottajien kanssa.

 2. Jes, en ole ainoa merkkilaukkuhimoni kanssa!Olen alkanut kyllästymään tekonahkapussukoihin ja alkanut katsastelemaan enemmän oikeita nahkaluomuksia. Merkki ”aikuistumisesta”?:D ja talvella ostinkin jo DKNY:n nahkalaukun ja se on ehdoton lemppari. Vinkkinä sanoisinkin,että jos olet valmis laittamaan rahaa enemmän laukkuun niin osta samantien aito nahkalaukku.LV:n Neverfull ei tietääkseni sitä ole vaikka hintaa löytyykin.

 3. Moi Jutta!
  Saako kysyä, ootteko Sharonin kanssa enää ollenkaan väleissä???

  -Mar

 4. Mielestäni Vuittonit ovat yliarvostettuja. Rumiakin vielä. Panostaisin kans mielummin nahkalaukkuun. Itselläni on Michael Kors Hamilton Satchel, joka ei kylläkään mikään iso laukku mut imee itseensä kyllä kaiken tarpeellisen. Hamiltonista isompi Tote malli sitten vetää vaikka sen läppärin sisuksiinsa..

 5. Ostin hempukalleni tuollaisen Helsingin vuittonilta. Mielestäni se on muovisen rantakassin näköinen ja tuntuinen.

  t. Mies

 6. ”Anonyymi3. elokuuta 2012 9.21
  Go Sharon!Ei kannata hengata Golddiggerien ja selkäänpuukottajien kanssa.”

  Ei liity tähän, mutta kokemukseni perusteella Helsingissä kyllä riittää nuoria golddigger-naikkosia.

  t. Mies

 7. Mulla on juuri tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä LV:n laukku. Ostin sen aikoinani Helsingin Vuittonilta, mutta en kyllä enää muista hintaa. Tuo oli aikoinaan ensimmäinen Vuittonini ja olen ollut super tyytyväinen kaikin puolin laukkuuni. Vaalea väri tekee vain sen että laukku on enemmän käytössä vain keväisin ja kesäisin, sen vuoksi olenkin hankkinut jälkeenpäin Vuittonin laukkuja myös tummassa kuosissa.

 8. mulla on toi kyseinen vuitton, viime kuussa hankittu espan liikkeestä. hintaa oli 590e mut tykännyt olen kovin :)

 9. Itse ostin juuri tuon vaaleaa kuosia olevan Nevefull laukun saksasta, hinta taisi olla 550e… Olen ollut todella tyytyväinen vaikka onhan tuo ”muovinen” ei siis nahkaa… Ajatuksena olisi kyllä ostaa myös tämä tummemmassa kuosissa mikä myös tuolla kuvassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta