Tired

Iltaa, ja pahoittelut postaustauosta. Meneillään on viimeinen viikonloppu ennen mun elokuun lomaviikkoa, ikävä kyllä se menee pääosin töiden parissa. Ärsyttää, etten saanut tätä vapaaksi, koska siten lomakin olisi tuntunut hieman pidemmältä. :/ 
Eilen oltiin Sakun kanssa istumassa ystäväpariskunnalla iltaa, venähti aikatavalla tuonne pikkutunneille meidän illanvietto ja nyt onkin kova väsymys. Tosin oli kyllä kivaa, mä tykkään kokoajan vähemmän ja vähemmän baareista ja niissä illanvietosta. Kotiolosuhteet on much better! Viime lauantaina kävin pitkästä aikaa ulkosalla, ja vähän väkisin. :D Eksyttiin Kaivolle ja täytyy sanoa, että oli kyllä kesän ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ihan karsea meno siellä nykyään… Tai sitten se muutos on tapahtunut mussa itsessäni. Join muutaman koko illan aikana ja kokoajan oli fiilis, että kotiin nukkumaan…


Btw, mun pitäisi ensi viikolla järjestää Baby Showerit. Järkkään nuo kemut raskaana olevalle ystävälleni, tulevan kummilapseni äidille. Mulle nämä lapsijutut on ihan uusia, läheisimmässä ystäväpiirissä ei ole yhtään perheellistä tapausta, joten ihan uudenlainen aluevaltaus kyseessä. Myös kummeus on ihan uusi juttu… :) Onko moni teistä järkännyt tuollaisia kutsuja, tai kenties ollut mukana sellaisissa? Olisi kiva saada vinkkejä etenkin peleistä/leikeistä, joita kutsuille järkätä? Tarjoiluissa taidan turvautua S-marketin antimiin, tai sitten herätän mun leivontataidot eloon! ;)

Siinäpä on ne mun uudet lasitkin. Mitäs pidätte? :)
Olen ihan poikki, joten nyt nukkumaan. 
Puss! <3

On my way

13 vastausta artikkeliin “Tired”

 1. ainakin olen ollu yhtiissä jossa oli leikki/peli, osallistujilta sidottiin silmät kiinni ja he saivat maistella eri pilttimakuja ja piti arvata mitä makuja kukin oli

  sitten arvattiin lapsen nimeä ja syntymäpäivää

  sitten oli kirja johonn kirjoitettiin kirje tulevalle vauvalle ja äitille

  netti on varmaan pullollaan hyviä ideoita :)

 2. Mä en ole ollut kovin monissa baby showereissa, vaikka itselläni kolme lasta onkin. Tämä on aika uusi juttu suomessa. Vatsanympärystä voi veikata lahjanarulla. Ja sit sinne voi tehdä vaippakakun. :D Kuulostaa mielenkiintoiselta, mut se saattais olla kivaa rekvisiittaa ja ne vaipat aina tulee tarpeeseen.

  Eipä musta ole apua… Tsemppiä järjestelyihin. Käytä luovuutta. <3

  • No yksi ystävä onkin tekemässä tuon vaippakakun, mutta juu netti on onneksi hyvä apukeino. :)

 3. Aliasta vauva-aiheisilla sanoilla; poikaystävät tms. voi laittaa keksimään sanoja.

  Jokainen osallistuja vois myös tuoda oman vauva-kuvansa ja sitten päästään arvailemaan kuka on kukin.

  • Poikaystäviä ei ole kutsuttu. ;)

   Mutta hei, toihan on kiva idea! Alias kehiin.

 4. Itselläni on yksi lapsi ja mulle järkättiinkin silloin vauvakutsut. Kutsuilla maistelin silmät kiinni eri pilttejä ja piti arvata mikä maku on kyseessä. Älypäällä suoritin vauvavisaa. Laitoin vaippoja nukeille. Sain ihania lahjoja. Sain jalkahoitoa ja syötiin herkkuja :)

  Lasit on tosi kivat!

 5. Moi! Olen ollut babyshowereissa, joissa hemmoteltiin tulevaa äitiä! Hän sai raskaana olevalle sopivan hierontalahjakortin, kenkäkauppaan lahjakortin ( voi ostaa sit korkkarit kun jalkojen turvotus on poissa) ja muuta mukavaa! Kyllä tulevia äitejäkin pitää hemmotella! :).
  Porukassamme oli kampaaja ja kosmetologi niin saatiin se puoli myös mahtavasti kuntoon ja tietty herkuteltiin.
  Oli kyllä tyytyväinen ja rentoutunut mama niissä juhlissa! :)
  T. JonnaN.

 6. Moikka! Meille synty pikkunen tossa kuukaus sitten ja mun ystävät järjesti mulle yllätys babyshowerit! Oli kyllä huippujuhlat ja erityisesti mulle jäi mieleen sellanen juttu kun ne oli keksiny sellasen et jokainen vieras kirjotti mulle pienille lapulle lupauksen kuten ”lupaan hieroa äidin selkää tarpeen tullen” ”lupaan ottaa vauvaa hoitoon” jne. Ja sit jokainen vieras luki mulle oman lupauksensa ääneen ja sen jälkeen antoi kortin mulle et sit kun tosipaikka koittaa voin vilauttaa korttia ja lunastaa lupaukset :)) sit syötiin hyvin ja sain pedi-ja manikyyrin + kasvo ja pää hieronnan,oli ihanaa! Kivoja kemuje teillekin! -e

 7. Moikka,
  me järkättiin noin vuosi sitten ystävälle vauvakutsut. Oli vaippakakku, jossa oli vaippojen lisäksi muita tarpeellisia tarvikkeita, tutteja, tuttipullo, tuttihihnoja, rättejä yms. Kakun päällä oli Aino ensipupu :)
  Jokainen toi itsestään vauvakuvan (n. 1v) ja yhtenä leikkinä oli, että tuleva äiti arvaili kuka kukakin on. Jos hän vastasi oikein, sai hän ottaa lappupinosta lapun ja lukea sen ääneen. Lapuissa oli mm. tekstejä: ”Lupaan tulla sinun ja vauvan kanssa ostoksille. Pidän huolta vauvasta ja sinä saat shoppailla.” Tai ”Otan vauvan hoitoon, että pääsen elokuviin.” Tollasia pieniä, mutta ihania arkea helpottavia asioita.
  Lisäks me kaikki kyllä tuotiin vielä vaippakakun lisäksi lahjatkin ja tulevalla äidillä oli itku herkässä kun niitä availi.
  Vauvakutsuilla on hyvä antaa lahjaksi vauvakirja, jotta äiti pääsee heti täyttelemään sitä. Stokkalta löytyy ihania!
  Kämppä, jossa vauvakutsut pidettiin, me oltiin koristeltu vaaleanpunaisilla ja vaaleansinisillä ilmapalloilla ja samanvärisillä serpentiineillä. Koko juhlat oli tälle ystävälle yllätys.

  Toivottavasti näistä edes jotain ideoita :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta