Loveit.fi

Aamupuuro mansikkahillolla ja kupillinen maitokahvia, yammy. Näin alkaa tämäkin ihana työntäyteinen sunnuntai. :) Olen tässä aamiaiseni lomassa palloillut Loveit.fi- verkkokaupassa, joka on siis kosmetiikan nettishoppi. Musta tuntuu, että kaikki kosmetiikka tekee loppunsa aina samaan aikaan ja sitten ollaankin vailla kaikkea, kalliiksi tulee kertaheitolla. Itse ostan aika harvoin luomivärejä mutta nyt, kun ne kerta ovat viiden euron tarjoushinnalla loveit.fi:ssä niin ajattelin hamstrata värit smokey eyes meikkiin. Eli musta ja sininen toimivat aika kivasti. Mähän en pidä huulikiilloista, mutta nekin näyttäisivät olevan neljän euron tarjoushinnalla, eli jos diggailee niin halpaa on. Kuorintaaine vartalolle veteli pari päivää sitten viimeiset henkäyksensä, joten Standersin Mansikkavartalokuorintavoide hyppäsi myös mun ostoskoriin. Monesti olen palloillut värillisen päivävoiteen ja meikkivoiteen välillä. Tavallaan päivävoide olisi kenties hienovaraisempi ja suojaisi ihoa… kuin taas meikkivoide kenties tukkii ne ihohuokoset mutta on sitten taas peittävämpi(kö,ko??). Stagecolor Tinted Daycream löytyy tuolta verkkokaupasta ja aika tummissakin sävyissä, ajattelin kokeilla. 

Kumpaa te käytätte? Päivävoide vs. meikkivoide?!?
PS. Tuolla loveit.fi:ssä postituskulut ovat vain 2,50 € 
ja yli 40 euron tilauksissa ne ovat täysin ilmaiset, eli not bad. 
Mua yleisesti ärsyttää maksaa postituskuluista, kun asuu kuitenkin Stadissa 
ja periaatteessa oikeastaan kaiken saisi tuolta keskustasta…
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta