Yks keskiviikko

Moikka täältä kotokolosta! Tää päivä on mennyt vielä aikalailla tässä kotosalla puuhastellen sitä sun tätä. Sisko kävi juuri moikkaamassa, toi samalla mulle hieman hedelmiä ja ruoka ruokaa, vaikka sen alas saaminen on ollut hieman työlästä. Kaikki ”kunnollinen” on vielä ällöttänyt. Olo on kuitenkin jo huomattavasti parempi, eikä ole tarvinnut popsia särkylääkkeitäkään sitten aamun jälkeen. Yksi iiiso miinus tässä on, en osaa yhtään sanoa, koska pääsen seuraavan kerran treenaamaan. :( Enkä nyt meinaa mitään kävelylenkkejä, kun ne menisi tällähetkellä tunnin kilometrivauhdilla… huoooh. Tulee tuskaista odottelua. 

Kävin tänään taas kurkkimassa Hyvinvoinnin.fi sivustolla heidän kuukauden huipputarjouksiaan. Löysin esimerkiksi Rantapallo.fi Aurinkotuotepaketin, joka sisältää Vivisante Sun Aurinkokapseleita, aurinkosuojavoidetta ja aftersun lotionia. 
Lisäksi sinne oli ilmaantunut Vivisanten Unique Nail & Natural kynsiöljy yhteispakkaus
Jos tarjoukset kiinnostavat, niitä löydät lisää TÄÄLTÄ!

Huomiseen! 

On my way

16 vastausta artikkeliin “Yks keskiviikko”

 1. jaa nuoko c tai d -kupin rinnat? eivät kyllä näytä siltä, b-kupilta paremminkin.

  • Hei voi hyvää päivää. Kommentoija taitaa olla joko mies tai sit nainen jonka rinnan ympärys on joku 105. Nimittäin jos rintojen ympärys on 70 tai 75 ei c tai d kupin rinnat suinkaan ole sellaiset melonin kokoiset….

  • Mulle nämä ovat ainakin ihan tarpeeksi isot. :D Lopputuloksen näkee sitten jonkun ajan päästä, mutta b:n uskon olevan liian pieni kyllä. :)

  • voitko jutta poistaa nuo typerät kommentit, pikkusiskoni ja kaverini päättivät vähän pilailla kustannuksellani -.- olin jättänyt bloggerin vahingossa tunnuksillani auki.. oon pahoillani, toivottavasti ei loukanneet sua! :-) jos nyt edes tuon vaniljan kommentin poistaisit niin olisin tyytyväinen, en halua että tunnuksillani täällä kaikenlaista roskaa liikkuu.. :D kiitos <3

 2. ei hitto mikä ano toi ylimmäinen. tsemppiä kumminkin, rohkee veto!!

 3. Kiitos Jutta tästä Hyvinvoinnin tavaratalon ”mainostamisesta”. Tänään meni protskupatukkaa tilaukseen käypään hintaan. Plussaa siitä, että ilmoittavat aina heti kun tilaus on otettu vastaan ja lähetetty.

  Tsemppiä toipumiseen! :)

  • Noniin, eipä mitään! Hyvää puljua on kiva mainostaakin. :)

   Kiitti tsempeistä. :)

 4. Hyvältä näyttää! :)
  Saitko muuten tukiliivit sairaalan kautta vai hankitko itse? Itselläni oli liivit, joissa oli hakaset edessä, huomattavasti helpommat alkuvaiheessa, kun oli vielä kipuja!
  Itse aloitin juoksulenkkeilyn kuukauden kuluttua leikkauksesta, mutta silloinkin hyvin varovaisesti. Ja alussa käytin kaksia urheiluliivejä päällekäin.

  Paranemisia sinne <3

  – p.marie

  • Kiitos! :) Hankin liivit itse. Okei, aika nopeaa… toivottavasti paranen yhtä nopealla tahdilla! :))

 5. ”tunnin kilometrivauhdilla” heh. Eli siis kilometrin tuntivauhdilla tarkoitat.

 6. Itse kävin leikkauksessa toukokuun lopussa ja liikunnan aloitin heinäkuun alkuvaiheessa. Suosittelen käyttämään kaksia urheiluliivejä, että rinnat saisivat tarpeeksi tukea. Ensimmäisillä liikuntakerroilla en käyttänyt kuin yksiä liivejä ja rinnat rasittuivat siitä.:/ Mutta paranemisia vielä sinne!:)

  • Juu, pakko kai se on tuplilla mennä! Niin hassua… :)
   Kiitos, toivottavasti paraneminen etenee vauhdilla!

 7. Mistä oot ostanu noin söpön mekon?:) Ystäväni kävi leikkauksessa viime syksynä ja aloitti liikunnan jo kolmen viikon päästä! Paranemisia sinne!:))

  • Mekko on Ginan aleista ihan extempore osto. Ahaa, toivottavasti itse pääsisin liikunnan pariin yhtä nopeasti!
   Kiitos! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta