Alusvaatehuumaa

Mä en oo voinut olla fiilistelemättä Victoria`s Secretin ihanilla alusvaatteilla, etenkin rintaliiveillä. Olen aina ollut kunnon alusvaatefriikki ja omistan ihan hirveästi erilaisia rintsikoita sun muuta. Rakastan etenkin pitsiä, eläinkuoseja, pinkin sävyjä, mustaa ja ihania yksityiskohtia. Mielestäni alusvaatteilla on suuri merkitys jopa ihan mielialaan. Se onko sinulla vaatteidesi alla seksikkäät naiselliset alusvaatteet, vai nuhjuiset vuosia vanhat kerrastot, vaikuttaa aika paljon yleiseen fiilikseen. Ainakin itse tunnen oloni huomattavasti paremmaksi jos alusvaatteet natsaavat, vaikka niitä eivät muut näkisikään. Hassua ehkä… :)
En ole koskaan tilannut tuolta Secretin verkkokaupasta mitään, mutta nyt tekisi kyllä mieli. 
Mitenköhän tuolla menee nuo koot? Onko ihan normaaleja kokoja vai pienempiä/suurempia? Jos joku on tilaillut niin valotelkaas tietämätöntä!? Ja kuinka kauan menee toimituksessa?

Love those! <3

On my way

21 vastausta artikkeliin “Alusvaatehuumaa”

 1. ostaisin ja himoitsen, mutta mun 75deellä ei mitää kauhee nättejä saa.. perusmalleja ;<

  • tsekkaa brastop.com! mulla 65F ja kivojakin löytyy.. ”ei pahalla” mutta ei sulla niin isot ole jos 75D, asoksellakin tosi hienoja ja edullisia liivejä D-kupissa :)

  • Oon huomannut muuten samaa, joten samalla toivon, että mulle menee tulevaisuudessa C. :)

 2. Vaikee sanoa rintaliiveistä, mutta alushousut ainakin reilua kokoa. Normaalisti mulla on 36, niin VS:n xs oli itselleni sopiva :)

 3. En ole tilannut, mutta ostanut kyllä jenkeistä. Koot menee ihan niinkun täälläkin, tosin ympärykset on tuumissa. 32 on sama kun 70 ja 34 = 75. sit siihen kuppikoko, jotka on a,b,c,d… etc. Omista rintsikoista kaikki on ainakin sopinut kun nyrkki silmään ja kuppikoot on aika lailla samat mitä suomessa.

 4. Minäkään en ole tilannut netin kautta mutta jenkeistä kylläkin ostanut noita paljon. Suomessa kokoni on 75D ja tuolla koko 34D on just nappi eli menee ihan oikein. Alushousut myös oman kokemukseni mukaan on tuolla hiukan reilumpia. Suomessa ostan vaihdellen S ja M kokoa ja VS:n malleista XS ja S sopii parhaiten.:) Netin kautta tilatessa kannattaa muistaa että jenkeistä tuleviin paketteihin tulee tullimaksu aina päälle.

 5. se tullimaksu on tarkemmin sanoen alv-maksu… tullia pitää maksaa jos paketti maksaa yli 150 e muistaakseni.

  • ”Esimerkkitilaus: Jos 85 euron vaatepaketin postimaksut ovat 15 euroa, maksetaan tullia 100 eurosta. Jos vaatteiden tulliprosentti on 12, tullimaksu on silloin 12 euroa. Arvonlisävero 22 prosenttia peritään vaatteiden, postikulujen ja maksettavan tullin osalta. Esimerkkitilauksessa se tekee 24,64 euroa. Yhteensä lähetykselle tulee siis hintaa 136,64 euroa.”

   Ihan simppeliä hommaa siis. 85€ euron arvoinen paketti maksaa siis tilaajalleen loppujen lopuksi 136,64 euroa. Näin omalla kohdallani on aina mennyt tilauksia tehdessä. Paketin arvon raja on se 45€ ja kaikista sen ylittävistä maksetaan ne tullit eli alv-maksu. Paketin kokonaissumma sisältää aina myös postikulut. Eli kyllähän nyt mika tahansa paketti postikuluineen ylittää sen 45€.:D Eli voi yleistää että tullimaksu tulee aina päälle.

  • Vanhaa tietoa. Nykyään se tulee ku paketti ylittää 45€ :)

 6. Kokemusta ei löydy, mutta jos tilailet niin kerro ihmeessä miten meni noitten postien/tullien ja kokojen kanssa. :) Joulukuussa on kyllä tiedossa reissu lontooseen, minne on avattu pari viikkoa sitten euroopan ensimmäinen VS. Joten jos ei tilailu nappaa nii eiku äkkilähtö ryanairilta sinne ja takas! ;DD

 7. Uusien muovipallojesi kunniaksiko? Naurettava hanke. Turhamaisuuden huippu. Onko kiva napsia särkylääkkeitä päivät pitkät joidenkin saakelin kumilollojen vuoksi? Ei saakelin saakeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta