Tilausta

Tein Thebokselta kosmetiikkatilausta. Ruskettajat ovat taas ihan finaalissa, joten ajattelin tilata vaihteen vuoksi St.Morizin itseruskettavaa voidetta. Vaahtohan mulla on ollut kyseiseltä merkiltä käytössä ja se on yksi ihan parhaista ruskettavista. Ehkä tämä emulsio lienee yhtä hyvää?! Hope so!

Koitin katsella olisiko heilläkin ollut valikoimissaan jotain turvottavia huulirasvoja, mutta en kyllä löytänyt. Hmm, olen niin koukuttunut noihin turvottaviin tuotteisiin. :) No muutaman kynsilakan kuitenkin valkkasin ostoskoriin, niitä tarvitsee aina!
N.Y.C tummanlila lakka ja Revlonin fuksian sävyinen lakka. 

Ihan yksi parhaista keinoista säärikarvojen poistoon on Veetin ihokarvojenpoistovoide, joka suihkutetaan säärille noin 3 minuuttia ennen suihkua. Inhoan höyläämistä ja sitä sänkeä, joka kasvaa jo päivässä. Näitä naiseuden nihkeitä puolia lienee säärikarvat plus muut  vielä ikävämmät karvat. :D 
Onko joku kokeillut laseria niiden poistoon? Mitenkähän mahtavat toimia…?!

Ihan ylläri mulle oli, että Thebokselta löytyy myös hiusvärejä nykyään, hienoa! Ja vielä tosi halpaan hintaan… Värejä löytyy Uusimmat tuotteet- osiosta ihan alareunasta. Itse en nyt kuitenkaan lähde hiusväriä tilaamaan, kun se prokkis olisi varmaan seuraavaksi käydä ihan siellä kampaajan pakeilla. :)
Thebokselle pääset TÄÄLTÄ!
Kandee muuten tsekata myös tuo tarjous osio, siellä tuotteita jopa -50%!

On my way

8 vastausta artikkeliin “Tilausta”

 1. Moi Jutta, protskupatukoiden ystävältä vinkki: metriksellä mainostettuja uusia prodepatukoita oli lidlissä eilen myynnissä 1,99e!! En siis ole vielä muualla nähnyt. Valkkasin maun kanelipulla ja ihastuin suuresti,parempaa kuin moni muu jälkkäri :P

  • Samat patukat(Leaderin So Low Carb 61g) on kyllä Alepoissakin 1,99€. Ei siis tartte Lidliin välttämättä raahautua. Oisko S-Marketeissakin lähes sama hinta.

 2. Ainiin ja piti vielä kysyä millainen on tuoksu tuossa itseruskettavassa? Käytän dovea koska kivan laimea tuoksu verrattuna esim Lorealiin jota ei pysty voimakkaan tuoksun takia käyttämään..
  :)

  • Tuoksu on mielestäni aika mieto, hieman sama kuin KICK:sin ruskettavassa. Itseäni ei ainakaan häiritse. :)

 3. tiiätkö myydäänkö tota karvojenpoistovoidetta missään muualla? :) ja voiko sitä laittaa muuallekkin kun jalkoihin, esim kainalot? :)

  • Mä en ole varma ostinko sitä joskus myös Stockkalta. Itse olen käyttänyt jalkoihin ja kainaloihin, toimii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta