Herkkuu

Tulin päivittämään jotain pikaseen ennen illan juhlia. Tänään siis vietellään ystäväni Baby Shower- kutsuja luonani. Harmittaa, että panostukseni on jäänyt niin vähäiselle jaksamattomuuteni vuoksi. Olisi ollut kiva hyödyntää myös teidän antamia leikki- ja pelivinkkejä, mutta en ole yksinkertaisesti jaksanut mitään ylimääräistä. Eilen oli ensimmäinen päivä, kun kykenin olemaan hereillä koko päivän ja hengailemaan kaupungilla jonkun aikaa, sekä käymään leffassa. Pari särkylääkettä menee kuitenkin vielä päivittäin… 
Eilen oltiin katsomassa Ted ja oli ihan mieletön leffa, huumoria, joka uppoaa täysin ainakin meikäläiseen. :) Kävikö joku muu sen jo katsomassa? Tänään aamusella kävästiin pienellä kävelylenkillä, että kroppa saa olla kuitenkin liikkeessä. Ensi viikolla pitää sitten alkaa tekemään ihan kävelylenkkejä, eihän tämmönen oleminen ole mistään kotoisin. 

Ja pöydästä löytyy herkkuja, herkkuja ja vielä kerran herkkuja…
Ihanaa lauantaita, olkaahan ihmisiksi. :)

Klikkaa tästä itsesi Fit-lehden erikoistarjoukseen.6 numeroa vain 21,90 ja tilaajalahjaksi keittiövaaka!

On my way

7 vastausta artikkeliin “Herkkuu”

 1. Voi ei, näin sut eilen siwan ovella(vissiin sama lähikauppa, stalkkarin makua, heh). Oon lukenut blogias jo ties kuinka kauan, mutta en viittiny tulla kuumeisena(ja sen näköisenä myös) tulla häiriimään..

  • Aaaa, mä olin kans kyl varmaan ihan karseessa kunnossa. Oli eka kerta, kun kauppaan uskaltauduin. :D No mut nappaas hihasta ens kerralla, jos viel samaan aikaan eksytään! =)

 2. koska vastaa tilausta-postauksen kommentteihin??? haluaisin tosiaan tietää saako sitä karvojenpoistovoidetta muista kaupoista, jos saa niin mistä

  • Kiitos! H&M Rocky-malliston aikainen takki, ostettu kirpparilta varmaan viis vuotta sitten mutta edelleenkin hyvin mieluisa. :)

 3. Löysin blogisi annalehden avulla. Jäinpäs koukkuun! Leikkauksesta toipumassa sairaalassa ja kello käy jo neljää aamuyöstä. Kivut ei anna nukkua, niin lueskelen aikani kuluksi hienoa blogiasi! :)
  Jatkossa tiedän mitä lukea!
  Itse kirjoittelen blogia sillon kun kerkeän, vähä niinku päiväkirjatyyppisesti, pojastani, jolla todettiin synnyttyään downinsyndrooma.
  Ja tietysti omista arjen mutkikkaista matkoista.
  Hyvää kesän odotusta sinne!
  <3; pyrytysta.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta