Ikävä

Nyt se sitten iski. Nimittäin treeni- ikävä!! Olenkin odottanut milloin tulee tämä fiilis, että liikkumaan olisi päästävä nyt ja heti… Sali, hiki, juokseminen ja endorfiinit. Ihan puntteja mun on turha varmaan kaipailla hetkiin, mutta kyllä nuo aerobiset tulevat kuvioihin toivon mukaan jo piakkoin. Esimerkiksi kuntopyörällä pyöräily ja spinning ovat varmaan ne, jotka voi aloittaa jo toivon mukaan suunnilleen viikon päästä. Tosin, ne nyt eivät oikeastaan aja sitä treenitavoitettani, joka minulla on tässä viime kuukausina ollut. Mutta pääasia, että voi hikiliikkua edes jollain tapaa. 
Elixia- jäsenyyteni menee umpeen elokuun lopussa, joten sitten tosiaan ollaan ns. salittomia. Fressi on nyt aika vahvana ykkösenä tuolta salien puolelta, mutta ehkä Sats on vielä tsekattava. 

Tossa olisi sellainen aika motivoiva kroppa, juuri sopivasti lihasta mutta myös naisellisuutta.
Millaisia treenitavoitteita teillä on? 
Mihin suuntaan kroppaa muokataan?

Klikkaa tästä itsesi Fit-lehden erikoistarjoukseen.6 numeroa vain 21,90 ja tilaajalahjaksi keittiövaaka!

On my way

4 vastausta artikkeliin “Ikävä”

 1. Treeni-ikävä on ihan kamala tunne, mä niiin tiedän miltä susta tuntuu! Keväällä olin 2 viikkoa ihan kauheessa kuumeessa ja flunssassa, ja suorastaan kärsin henkisesti kun en päässyt salille. ;)

  Mut sit kun vaan malttaa olla ja levätä ja kun vihdoin pääsee treenaamaan – se tunne on ihan järjetön! Kasvaa hyvin motivaatio sen tauon aikana :)

  Mulla on kans tavoitteena lihaksikas mutta naisellinen kroppa. Tosin kaikilla on vähän eri käsitys siitä ”naisellisesta”. Oon muutamilta tutuilta kuullut, että jopa tän postauksen kuvissa olleet mimmit on ”ihan liian miehekkäitä!” :D Mun mielestä noi on ihan perfect.

  Sats on mun mielestä hyvä, mulla oli sinne jäsenyys pari vuotta sitten. Tykkäsin Ruoholahden (jota ei enää tosin ole) ja Ison Omenan pisteistä. Eliel on ihan ok :)

  Mulla on kanssa salinvaihto edessä tulevan muuton myötä ja pitäis miettiä mihin sitä sen kortin hankkiskaan…

  Tsemppiä toipumiseen!

  • Joo, on tää aika tuskaista kyllä. :/ Mutta joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.
   Oon huomannut samaa ja onhan se ihan luonnollista. Mä en tosin itsekään tykkää liian leveästä ja lihaksikkaasta hartia-käsivarsi linjasta. Kakkoskuvan naisen hartiat on vähän siinä ja siinä ovatko ne enää mun makuun, eniten tuo alimman kuvan naisen kroppa miellyttää. Nää on näitä mielipide- eroja. :)
   Juu, ajattelin kyllä vielä siellä käydä tutustumassa, kuullut paljon positiivista.
   Tsemppiä treeneihin! Seurailen sun treeni- postauksia täältä sohvaalta kateellisena. :)

 2. En tiedä millainen soppari sulla on, mutta pienenä vinkkinä että jos sulla on ollut Elixiaan esim. jokin 12 tai 24 kuukauden sopimus, niin se ei tuon ajan kuluttua lopu itsestään, vaan jatkuu sen jälkeen määräaikaisena ellei sitä käy erikseen lopettamassa. Ajattelin vain vinkata kun niin moni on hämmästynyt tuon asian suhteen.
  Aika kiva kroppa tosiaan tuossa sun motivaatio kropassa. :)

  • Oon kuulunut Elixiaan joku neljä vuotta, joten lopettaminen kuukauden varoitusajalla onnistui kyllä. Mutta kiitos vinkistä! =) Juu on, sellaista sitten vaan tavoittelemaan, kun salille pääsee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta