Skin

Multa kysytään aika usein niin blogissa, kuin blogin ulkopuolellakin meikistäni, kuinka saan siitä ns. kuultavan. Ihan luottotuotteenihan on Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjä, sävy nro. 10 ( Honey Glow). Tuote on ns. kausituote ja sitä myydään vain kesäisin, ainakin aikaisemmin on myyty. Voidetta löytyy mm. Stockmannilta, Sokokselta, Citymarketista, Prismasta jne, eli aika laajalla skaalalla. Nyt pitäisikin taas hamstrata useampi purkki talveksi. No mutta asiaan, kuinka teen pohjameikkini… Aivan ensiksi levitän iholle kosteusvoiteen, tällä hetkellä se on Nivean ihan perus päivävoide. Mulla on aika seka/normi iho, joten nuo perus markettikamat toimivat ihan hyvin. 

Seuraavaksi sekoitan Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjä– voidetta Lumenen Kuulto- meikkivoiteeseen, joka on myöskin ihan loistava tuote! Tuosta käytössäni on sävy 5, Karamellikahvi. Tykkään käyttää levityksessä meikkisientä, vaikka sen sanotaankin olevan ns. tuhlausta, kun sieni imee osan voiteesta itseensä. Sormilla ei vaan saa mielestäni yhtä hyvää lopputulosta. 

Näiden jälkeen silmänalusiin MAC.in peitevoidettaLopuksi levitän hieman MAC:in valopuuteria poskipäihin ja silmäluomeen, kulmaluun alle, leukaan, sekä otsaan. Ja tuo valopuuterihan on myös meikkimaailman parhaita keksintöjä, suosittelen kokeilemaan! :)

Alla olevista kuvista voi nähdä perus arkimeikkini aurinkopuuterin ja poskipunan kera!
Onko teillä luottotuotteita meikeissä?

On my way

15 vastausta artikkeliin “Skin”

  • Käytän tällä hetkellä Gina Tricotin 03 sävyä, Paechy. Tosi hyvä tuote! =)

 1. Sopiiko toi heleyttäjä voide mielestäni seka-/rasvaiselle ihotyypille? :) Sulla on ihana blogi! Innolla odotan aina uutta postausta. :)

  -Anni

 2. Tosi ihana postaus!! Muistatko yhtään, minkä hintainen tuo MACin valopuuteri on?

  • Aurinkopuuterikin on tällä hetkellä Gina Tricotin, sävy 02, Matt Tan
   Kiitos!

 3. Sä et oo oikee luonnollinen kuvissa aina joku teko ilme laitettu.. harmi..

 4. Kaksi viimeistä kuvaa näyttää siltä, että olisit urheilemassa/lähdössä urheilemaan, nimittäin sulla on urheiluvaatteet ja MP3-soitin. Älä vaan sano että harrastat liikuntaa tommoset pakkelit naamassa? Ei tee todellakaan hyvää iholle :( Kyllä mun mielestä itsetuntoa täytyisi löytyä edes sen verran, että kehtaa olla meikittömänä urheillessaan.

  • Olet oikeassa, lenkille olen tuossa menossa. Jos treenaan illalla en koskaan pese meikkejä pois, en ole koskaan tehnyt niin, jostain syystä en ole edes miettinyt asiaa. Jos aamulla treenaan on asia erikseen. Itse en ole ainakaan kokenut sen haittaavan ihoani millään tavalla. Mutta voipi olla, että pitäisi kiinnittää asiaan huomiota jos se tosiaan vaikuttaa huonolla tavalla ihoon.

 5. Hyyyyyyyyi nainen!!! Heitä tuo iljettävä meikkisieni jo roskiin ja hanki uusi!! :D meikkisienet kannattaa pestä säännöllisin väliajoin jottei niihin ala kehittymään bakteerikasvustoa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta