Sweet home

Tuli otettua lauantaina muutama kuva kodistani, kun se kerrankin oli suhteellisen siistissä kunnossa. Mulle on aika haasteellista pitää asunto täydessä tiptopissa päivittäin. Tykkään kyllä, että keittiön pitää olla aina siisti ja yleisesti ei saa olla ns. likaista. Tiskivuori on jotain mitä en voi sietää! Mutta sitten ne tavarat siellä täällä…. Valitettavasti ne eivät niinkään häiritse mieltäni. Nytkin tuossa keskellä lattiaa koreilee kasa, jossa lojuu vaatteita, laukkuja, täkki… Huooh. :)

Ja sitten muutama Sakun nappasema kuva eiliseltä.
Laters!
Kivaa päivää. :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Sweet home”

  1. Oletko meinannut näyttää selkeämpää kuvaa leikkauksen tuloksesta?:)

    • No eiköhän se tule vielä esille. :) Mutta mitään ennen jälkeen matskua ei ole luvassa. Vielä mennään sporttiliiveillä, joten ne eivät kyllä anna sitä lopullista tulosta ilmi vaikka turvotus on aikalailla laskenutkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta