Syysmuotia

Selailin tässä miesten syysmuotia Booz.com:ista. Maanläheisiä sävyjä, maihareita, ruutupaitaa, pipoja… Miesten pukeutumisessa omaa silmääni miellyttää rentous, boheemius ja rock- henkisyys. Miehien pitäisi vaan rohkeammin käyttää värejä, nimenomaan vahvoja värejä. Omaa silmääni ei miellytä pastellisävyt miesten käytössä, vaan enemmänkin viininpunainen, khaki, sinappi, harmaa, musta, punainen jne. Oletteko samaa mieltä? :)


Mulla tuli muuten tässä yksi päivä mieleen, että pitäisiköhän minunkin pystyttää jonkin sortin blogikirppistä? Uutta blogia en jaksa luoda kirpparille mutta välillä ihan postauksen muodossa voisin kaupata jotain noita tavaroitani, jotka kaapissa seisovat. Etenkin laukkuja, vaatteita, kenkiä ja koruja seisoo käyttämättömänä. Hmm. Voisiko tällaiselle olla kiinnostusta? :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta