Rusketussuihke

En ole aikoihin käyttänyt suihkutettavia ruskettajia. Nyt kuitenkin, kun rasvailu koukisteluiden kera on ollut aika hankalaa, päätin ostaa kokeeksi Garnierin Ambre Solaire itseruskettavaa suihketta. Suihke on hyvin hienojakoista ja se imeytyi yllättävänkin nopeasti. Vaatteet olisi voinut pukea jo oikeastaan noin vartin kuluttua. Itselläni oli kuitenkin rutkasti aikaa, joten kuorin ensin ihon hyvin ja sitten suihkuttelin. Alla olevasta kuvasta näkee tulosta parin tunnin jälkeen suihkutuksesta. Nyt ”operaatiosta” on pari päivää ja kiva rusketus on edelleenkin, olen aika yllättynyt. Seuraavaksi seuraankin moneenko käyttökertaan putilosta on. Ehkä tästä tulee mun vakkaritavaraa sen helppouden vuoksi… :)

Onko muilla kokemuksia tästä??


PS. Jos Sokoksen verkkokauppa kiinnostaa, alekoodilla ALETUOTE20 saa 20 % alennuksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta. Ihan vinkkinä vaan. :) Shoppailemaan täältä: Huippukosmetiikkaa halvalla Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. 

Nyt aamiaista–>
On my way

6 vastausta artikkeliin “Rusketussuihke”

  1. musta toi garnieri on ihan paskaa… tulee ihan laikukas ja monesti oranssihtaa. kokeile lorealin suihkutettava versio voittaa ton 100-0 ! :) pari euroo taitaa olla kalliinpi.

    • Ai ylipäänsä postaus vai edellisen kommentti…?!
      No anyways, makunsa kullakii. :)

  2. mulla on just tota garnieria.. ja enkä oo tykänny siittä, koska se lähtee ainakin mulla tosi nopeesti pois..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta