Tärppejä

Jälleen olisi muutama tarjousvinkki Hyvinvoinnin.fi verkkokauppaan. Tuosta on muodostunut ainakin itselleni nettikauppa, jossa tulee säännöllisesti tsekkailtua uusimpia tarjouksia ja ”terveys” juttuja. Tykkään heidän laajasta valikoimastaan ja on kiva, kun monia juttuja saa perusmarketteja edullisemmin. 

Kookosrasva on mun lempparia kaikista ihorasvoista, joten heti silmään osui Sante Coconut Dream Bodylotion, joka löytyy täältä
Toki the Body Shopin kookosrasva on se number one mutta tässä voisi olla hyvä kakkonen. 🙂

Protskupatukat ja ateriankorvikepatukat kuuluvat ainakin itselläni lähes viikottaiseen käyttöön. Näitä tulee siis aina välillä hamstrailtua kaapin pohjalle kerralla enemmänkin ja yksi kulkee laukussa aina verensokerinlaskun varalta. 🙂 Nutriletin Hunger Control Crunch Bar löytyy täältä. Hinta 1,75/patukka. 

Toisena Maxim Välipalapatukka Brownie, namnam. Kalorit patukassa vain 99 kcal. Patukka löytyy täältä.
Emendo Puhdistuskuuri- lahjasetti kuulostaa myös hyvältä. Nämä ovat aina näitä pari kertaa vuodessa tehtäviä kuureja, joiden tuloksista voi olla montaa mieltä. 🙂 Nyt on ollut kyllä ajatuksissa ihan sellainen luonnollinen puhdistuskuuri, siitä myöhemmin lisää. 
Jokatapauksessa, Emendon kuuri löytyy täältä hintaan 9,95 €.

K Pour Karite For Men Hiuspohjan kuorintavoide miehille osui silmääni. Varmaan hyvä tuote miehille, jotka käyttävät paljon mömmöjä tukassaan. 
Voide löytyy täältä ja hinta on 11,95 €.


Noniin, RegulatPro Metabolic entsyymivalmiste lupaa kasvattaa energisyyttä ja parantaa vastustuskykyä. Tämä tuote on niin mulle! Tosin hinta hieman säikäytti… 
Onko kenelläkään kokemusta? Olisiko hintansa väärti? Tuote löytyy täältä. 


Olin ennen leikkausta Omega3 tauolla mutta nyt pitäisi ottaa tuote jälleen käyttöön. Hyvinvoinnilta saa Möllerin Tuplaa 100 kapselin paketissa hinnalla 9,95 €. 
Kapselit löytyvät täältä.


Lehtopeat Hoitoturve kasvonaamio, sounds interesting. Virkistää kasvot ja pienentää ihohuokosia ja on 100 % luonnontuote. Mikäpä ettei, tuote löytyy täältä.

Itse syön jatkuvasti maitohappobakteereja siinä uskossa, että olen terveempi silloin, kun niitä syön. Ja itseasiassa muutaman kerran olen tullutkin sairaaksi, kun tabletit ovat loppuneet. Eli, mitä tästä voimme päätellä. 🙂 Bioteekin PROBIOOTTI plus kapselit lupaavat lisätä vastustuskykyä ja suojata suolistoa. 
Tabut löytyvät täältä hintaan 19,95/125 kpsl. 

Ja makeanhimon hillitsemiseen, Mulberry- valmiste. Hmm, mielenkiintoista jos makeanhimoakin on mahdollista pillereillä hallita. Lisää voit lukea täältä. 

Siinäpä oli minun muutama elokuun tärppi. Lisää huipputarjouksia löytyy TÄÄLTÄ!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *