Kuulumiset

Ajattelin postata teille kuulumisia pikaseen näin ennen nukkumaan menoa. Mulla on nyt kahdeksan päivän työputki loppusuoralla ja huh, alkaa väsyttämään. Oon nukkunut nyt kaksi viikkoa selälläni ja niskat/selkä alkavat olemaan aika jumissa. Vielä en kuitenkaan pysty tuohon kylkiasennossa nukkumiseen, joten kärsimys jatkuu varmaan vielä muutamat yöt. :/ 

Nyt kun ei ole tullut treenattua mun ruokavalio on ollut jostain syystä aika erilainen. Tai oikeastaan en ole syönyt juuri laisinkaan niitä ruoka- aineita, joita normaalisti olen lapannut ihan kunnolla. Eli siis PALJON vähemmän protskua. Kaikki nämä maitorahkat, raejuustot ja munakkaat ovat olleet boikotissa. Jostain syystä munakkaisiinkin on tullut stoppi, hyhh, ällöttää. Iltapala herkuksi on muodostunut kaurapuuro mansikkahillolla. Yksi puuro päivässä pitää kuitenkin riittää, joten syön sen sitten aamulla tai illalla. En sitten tiedä onko tämä lepsuilu hyvästä vai pahasta… protskujen vähäisyys vie muutenkin vähäisiä lihaksia, mutta kylläpä ne muutenkin tässä treenitauon aikana kuihtuvat olemattomiin. Voi, kun aika menisi nopeaa ja pääsisi pian taas salille!

Olen tainnut vallan unohtaa täällä blogin puolella kertoa Glitterin klipsipidennyksestä, jonka sain jo toukokuussa. Tai siis yhdestä ”klipsikerroksesta”, jolla voi halutessaan saada hiuksiin hieman lisätuuheutta. Kertaakaan tämä tupee ei ole vielä ollut mulla in action mutta voisi kyllä joku kerta kokeilla! Mulla ei ole koskaan ollut ns. klipsipidennyksiä, eikä pariin vuoteen mitään pidennyksiä. Monet kuitenkin taitavat käyttää näitä juurikin niiden helppouden vuoksi?! Tosin, eipä tuollainen yksi taida riittää oikein mihinkään mutta voisihan sitä kokeilla. 🙂 Värikin menee aika yksiin mun nykyisen hiusvärin kanssa. 
Ajattelin kokeilla tätä torstaina yhteen blogitilaisuuteen, nappasen sitten pari kuvaa lopputuloksesta.

Käyttääkö moni klipsejä? 
Silmät luppaa, öitä! 
Accessories 728x90
Kommentit (11)
  1. Glitterin muovikasatko aitohiusta :Ddd älkää ostako tollasia härpättimiä jotka näyttää feikiltä

  2. millanen sun ruokavalio oli ennen tota leikkausta :)? paljon kaloreita söit osaatko sanoa?

    1. Hmmm. Varmaan joku lähempänä 2000 kcal/pvä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *