Pari ruskettavaa

Yves Rocherilla on tällä hetkellä aika hyviä tarjouksia meneillään. Nimittäin 30 % alennus vapaavalintaisesta tuotteesta ja  ilmainen toimitus 22.8-31.8 saakka.
Mulla on mielessä pari tuotetta heiltä joista haluaisin kuulla mielipiteitä ennen, kun tilausta teen. Nimittäin itseruskettava suihke vartalolle, joka lupaa jo tunnissa tasaisen värin. Toimiikohan? Kyseinen tuote on nyt – 50 % tarjouksessa, joten tekisi kovasti mieli täydentää mun ruskettaja varastoa.

Toisena kiinnostaa saman sarjan Itseruskettava liftingvoide kasvoille
Lupaa päivetystä samalla ihoa siloittaen. Tämäkin tuote on nyt puoleen hintaan, eli 8,25 €. Olisi siis hyvä tsäänssi tilata.
Onko jollain kokemusta näistä tuotteista? 
Btw se Garnierin ruskettava suihke oli muuten ihan floppi. Näytti hyvältä iholla juu mutta lähti erittäin laikukkaasti pois. En ole aikoihin joutunut hiestämään ihoani niin kuin tänään jouduin. Esimerkiksi käyttämäni KICK:sin, Saint Tropezin ja St. Morizin ruskettavat eivät lähde koskaan tuolla tavalla iholta pois. 
Ei voi kyllä siis todellakaan suositella…

Yves- Rocherille shoppailemaan pääset täältä.
Kommentit (10)
  1. Kasvovoide on ollut jo kauan mun suosikki. Jättää ihon ihanan pehmeäksi ja tuo luonnollinen värin kasvoille. Itse en yhtään tykkää suihkemallisista itseruskettavista (tai muistakaan voiteista). Tota suihketta on kyllä tullut kokeiltua, mutta mun mielestä väri oli iholla tosi vaalea. Tykkään huomattavasti enemmän YR:n itseruskettavasta geelistä. Siinä on sävy kohdillaan.

    -Laura

  2. Olen kokeillut molempia ja tuo kasvoille tarkoitettu tuotti minulla ainakin paljon mustapäitä ja sai ihon jotenkin punoittamaan, mutta muuten ihan hyvä tuote kasvojen puhdistuksen jälkeen. Jätti oikein luonnollisen rusketuksen. Ja tosiaan tuo suihke on yks lemppareista! Itse sekoitan sitä tavalliseen kosteusvoiteeseen ja sitten sivelen iholle, tämäkin jättää luonnollisen jäljen. Kannattaa ehdottomasti hommata ainakin tuo suihkutettava:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *