Blogieventti

Eilen olin Trade Trackerin järkkäämässä blogitapahtumassa koko illan. Oli kiva jälleen tavata muita bloggaajia ja tutustua uusiinkin tyyppeihin. Ihan huippuja tyttöjä, kertakaikkiaan! :) Alkuiltaa vieteltiin hyvän ruoan ja juoman parissa, loppuillaksi oli järkätty pöytiä Namuun. Tänään ollut kieltämättä aika rapsakat olot, kera migreenin. Sen siitä saa… 

Saatiin mukaan aika paljon kaikkea pientä kivaa lahjaa, haluan kuitenkin esitellä teille yhden tuotteen, joka sai mielenkiintoni heräämään ylitse muiden. Tuote on siis maailmalla paljon ylistetty Maroccan Oil. Sillä on paljon julkkisfanejakin, mm. Kate Beckinsale, Amanda Seyfield, Fergie ja J Lo. Saatiin eilisestä tilaisuudesta pullot kokeeksi, ihan huippua! Öljyhän on erittäin monikäyttöinen ja sitä voi käyttää myös ennen värjäystä hiukseen tai lisätä hiusvärin sekaan. Jos teitä kiinnostaa, kerron täällä sitten mielipiteitä, kun pääsen tuotetta kunnolla käyttämään. :)

Onko joku käyttänyt tätä öljyä? Mielipiteitä?! :)

PS.  Sokoksella on nyt Asiaksomistajapäivät, 26.8 saakka. 
Kaikki normaalihintaiset tuotteet -15 %. ja toimituskulut 0 €! Siispä
On my way

8 vastausta artikkeliin “Blogieventti”

  1. moroccan oil, ihan paras juttu! mulla on _ihan_ luonnonbabykiharat ja luonnollisesti sen vuoksi aika karheat hiukset. Monia aineita kokeilleena voin sanoa, että moroccan oil oikeasti tekee hiuksista silkkisemmät ja terveemmän näköiset :)

  2. Nyt vasta jaksoin lukea muuten noi ohjeet :D vois melkein itse kans kokeilla noita vinkkejä! outoa ettei mulle oo koskaan tullut noiden öljyjen mukana mitään ohjeita…

  3. siis ihan paras tuo! mä ajattelin et se on jotain ihan hömppäpömppä juttuu mut ei todellakaan ollu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta