My weekend

Tämä viikonloppu vierähti pääosin töissä ja erinäisten menojen parissa. Lauantaina kävästiin alkuillasta Iineksen kanssa lähes kympin temmokkaalla kävelylenkillä Keskuspuistossa. Ihan huikea fiilis, kun huomasin kuinka hyvin lenkki vihdoinkin kulkee. Mä olen yleisesti inhonnut kävelemistä ja se ei ole oikein koskaan ollut mielestäni ”liikuntaa tai treenaamista”. Mutta kaippa sekin jotenkin tehoaa, ainakin kilometrit ja kulutetut kalorit sen kertoivat. 🙂 Parempi kuin ei mitään! 
Loppuilllasta/yöstä lähdettiin Sakun ja parin ystävän kanssa käymään Kappelissa kuuntelemassa Heartblockin keikkaa. Tosin sisällä oli aivan liian kova meininki väsyneille vanhuksille ja meidän pöytä oli jossain siellä meiningin seassa, joten jäätiin suosilla kuuntelemaan keikkaa koko Kappelin ulkopuolelle. 🙂

Värjäsin hiuksenikin sitten kuitenkin vielä kerran Caramellin sävyiseksi, vaikka tarkoituksena on ollutkin lähteä hakemaan jotain uutta muutosta. Lämpöä hiukseeni tarttui ihan kivasti ja nyt ne ovat ehkä hieman punaruskeat. Ensi kerralla sitten jotain suurempaa muutosta… ja sinne kampaajalle. 
Osaisitteko muuten suositella jotain hyvää kampaajaa Helsingistä?!  
Värin lisäksi tuli ostettua ”uutta” KICK:sin itseruskettavaa, tai siis ilmeisesti vain purkki on uudistunut. Tuoksu ja koostumus tuntuisi olevan tässä uudessakin ihan sama, kuin siinä vanhassa lempparissani. Mun Lensonin pakettikin on nyt noudettavissa postista. En ollut kotona, kun paketti jo viime viikolla tuli ja näin ollen se jouduttiin toimittamaan postiin. Nuo piilarit saapuivat parissa päivässä, ihan huikean nopeaa palvelua. 🙂 Jos mun lukijoissa on piilarien käyttäjiä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Lensonia!
Toivottavasti teillä on ollut onnistuneet viikonloput!
Omani kruunaa PS. I love you. 🙂
Kommentit (18)
  1. On hyvät tits. Haters gonna hate.

    1. Hahah, thänks mäkin oon mielettömän tyytyväinen! Ja tosiaan mua ei kyllä kiinnosta vaikka joku niitä vihaisikin. 🙂

  2. Heii voitko laittaa suoran linkin käyttämiisi piilareihin? Mikä sävy sulla on? Onko luonnollisen näköiset? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *