My weekend

Tämä viikonloppu vierähti pääosin töissä ja erinäisten menojen parissa. Lauantaina kävästiin alkuillasta Iineksen kanssa lähes kympin temmokkaalla kävelylenkillä Keskuspuistossa. Ihan huikea fiilis, kun huomasin kuinka hyvin lenkki vihdoinkin kulkee. Mä olen yleisesti inhonnut kävelemistä ja se ei ole oikein koskaan ollut mielestäni ”liikuntaa tai treenaamista”. Mutta kaippa sekin jotenkin tehoaa, ainakin kilometrit ja kulutetut kalorit sen kertoivat. :) Parempi kuin ei mitään! 
Loppuilllasta/yöstä lähdettiin Sakun ja parin ystävän kanssa käymään Kappelissa kuuntelemassa Heartblockin keikkaa. Tosin sisällä oli aivan liian kova meininki väsyneille vanhuksille ja meidän pöytä oli jossain siellä meiningin seassa, joten jäätiin suosilla kuuntelemaan keikkaa koko Kappelin ulkopuolelle. :)

Värjäsin hiuksenikin sitten kuitenkin vielä kerran Caramellin sävyiseksi, vaikka tarkoituksena on ollutkin lähteä hakemaan jotain uutta muutosta. Lämpöä hiukseeni tarttui ihan kivasti ja nyt ne ovat ehkä hieman punaruskeat. Ensi kerralla sitten jotain suurempaa muutosta… ja sinne kampaajalle. 
Osaisitteko muuten suositella jotain hyvää kampaajaa Helsingistä?!  
Värin lisäksi tuli ostettua ”uutta” KICK:sin itseruskettavaa, tai siis ilmeisesti vain purkki on uudistunut. Tuoksu ja koostumus tuntuisi olevan tässä uudessakin ihan sama, kuin siinä vanhassa lempparissani. Mun Lensonin pakettikin on nyt noudettavissa postista. En ollut kotona, kun paketti jo viime viikolla tuli ja näin ollen se jouduttiin toimittamaan postiin. Nuo piilarit saapuivat parissa päivässä, ihan huikean nopeaa palvelua. :) Jos mun lukijoissa on piilarien käyttäjiä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Lensonia!
Toivottavasti teillä on ollut onnistuneet viikonloput!
Omani kruunaa PS. I love you. :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “My weekend”

 1. Sulla on aihan sikana vaan kaikkia itseruskeetavia näillä sivuilla sun kaapitkin varmaan pursuilee niitä.. Vai käytätäkö sit kaikki purnukat ennätys ajassa loppuun? -Ihmettelijä-

  • Hahah, ihan paras kommentti! :D Itseasiassa täl hetkel niit on kerääntynyt aika paljon mut kyl ne siit hupenee. Nyt mulla tuli KICK:siin alekuponki niin oli pakko hyödyntää se. :)Mä monesti ostan varastoon asioita jos mieli tekee, koska kuitenkin jossain vaiheessa on tilanne et ne loppuu.

  • Joo ei siis pahalla… Itekkin tuli kesällä käytettyä paljo itseruskettavaa. Ja ostin kaikkia erillaisia, kohta kaapit oli tosi täynnä niitä purkkeja ja vieläkin käyttämättömiä purnukoita löytyy kaapista :D

 2. Ostitko värittömät piilarit vai vihreellä sävyllä? mitkä sulla monissa kuvissakin on?

  • Ostatko aina kuukausi linssejä? ootko koskaan aatellu pitkän azikavälin linssejä niin ei sit tarvis joka kuukausi ostaa uusia..?

  • En ole ajatellut. Käytän kuukausilinssejä ja otan ne yöksi pois. Yötäpäivää linssejä käytin joskus mutta ne eivät sopineet silmälleni.

 3. ”Mutta kaippa sekin jotenkin tehoaa, ainakin kilometrit ja kulutetut kalorit sen kertoivat.”

  Eli ootko taas laihduttamassa, kun kulutetut kalorit on niin tärkeitä? Oon ymmärtänyt, että kevään/kesän aikana sun tavoitteena oli kasvattaa lihaskuntoa ja vähentää aerobista. Tiedän toki, ettet voi silikonien takia käydä vielä salilla tai tehdä muutakaan treeniä, ja mun mielestä on toki hyvä että käyt kävelylenkillä, mutta tuli vain laihdutus mieleen kun korostit tota kaloreiden palamista.

  • Taas laihduttamassa? Koska olen ollut laihiksella? :D
   Tarkoitin sillä lähinnä sitä, että kai se lenkki johonkin tehoaa jos kulutustakin on tapahtunut. En siis sillä, että nyt oltaisiin laihduttamassa.

  • Hmm. En ole ainakaan tarkoituksella painoa pudottanut. Leikkauksen jälkeen mun ruokahalu oli ainakin viikon tosi huono kipujen vuoksi, ehkä tämäkin vaikuttanut. Nyt pitää alkaa syömään enemmän.

 4. Heii voitko laittaa suoran linkin käyttämiisi piilareihin? Mikä sävy sulla on? Onko luonnollisen näköiset? :)

  • Hahah, thänks mäkin oon mielettömän tyytyväinen! Ja tosiaan mua ei kyllä kiinnosta vaikka joku niitä vihaisikin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta