Lily Lolo

Viime viikon bloggaritapahtumasta sain mukaani Cosmetiquen verkkokaupassakin myytävän Lily Lolo Natural huulipunan. Oli ihan pakko tulla erikseen kertomaan tuotteesta, koska olin niin positiivisesti yllättynyt. Sain sävyn ” Love affair”, joka ei ole ihan perinteinen käyttämäni huulipunan sävy, vaan enemmänkin sellainen ruskeaan menevä. Puna kosteuttaa ihan loistavasti ja antaa muhkeutta huuliin, ja mikä parasta se ei paakkunnu huuleen useankaan tunnin jälkeen. Mua kiinnostaisi tilata tuosta sarjasta myös sävy ” Intense Crush”, joka on tuollainen hieman korallihtava. Käykääpä kurkkimassa noita sävyjä Cosmetiquella jos kiinnostusta löytyy. :)

Onko joku kokeillut kyseisiä punia?
On my way

6 vastausta artikkeliin “Lily Lolo”

  1. lily lolon huulipunat ovat muutenkin oma suosikkini, sillä se sisältää vitamiineja ja mineraaleja eikä kuulemma sisällä mitään turhia myrkkyjä (ei lyijyä)! :)

    • Joo, vaikuttaa tosi hyville kyllä, super kosteuttavia ja hintakin jo kertoo laadusta.

  2. Olisiko mahdollista tehdä jonkinlaista kollaasia sinun lempituotteista tuosta verkkokaupasta? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta