Päivän asu

Päivän asuna toimi aika simppeli kokonaisuus vapaapäivän kunniaksi. Mun värillisten farkkujen kollaasi sai muutama päivä sitten lisäystä näistä Lindexin alesta löydetyistä vaalean liloista farkuista. Myös Nellyllä on aika saman sävyiset farkut täällä. 

Mitäs tykkäätte väristä? :)
PS. Mua voi seurata nyt myös Blogkeenissä!
On my way

4 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

  1. Super ihanan väriset farkut! Mulla itellä on kans rantautunut vaatekaappiin pienen arastelun jälkeen muutamat värikkäät farkut ja luulet että pian mulla on kaiken värisiä kaappi täynnä!

  2. Sulla on niin super hoikat reidet, että sulle passaa jopa ton väriset housut :) Itselläni on reidet vähän eri mallia, vaikka treenaan niin ne ei ole erityisen kapeat :D Tuon väriset housut leventäis ihan hurjasti mun jalkoja, mutta sulla näyttää kyllä tosi hyvältä!

    • No ei mulla kyllä mitkään super hoikat reidet oo. :) Mutta en jaksa miettiä, toki vaalea suurentaa mutta siinäpä sitten suurentaa. Käytä sinäkin rohkeasti vaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta