Fitnesstukusta

Seikkailin Fitnesstukussa, jossa on nyt meneillään ELOKUUN KAMPANJA. 

Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla tuota Whey- 80 Stevia proteiinijauhetta. Ostaa pussillinen jo valmiiksi odottamaan salitreenejä. :) Tuote on makeutettu luonnonmukaisella makeutusaineella, Stevialla ja sen luvataan olevan vähemmän makeampi, kuin keinotekoisilla makeutusaineilla makeutetut. Makuina löytyy mansikkasuklaa ja vanilja. Protskua tuotteessa on 74,7 g/100 grammassa. Onko jollain kokemusta tästä? Olisi kiva kuulla mielipiteitä.

Ihan parhaita protskupatukoita on muuten aika uudet Leaderin So Lo-carb patukat. Etenkin tuo Banaani- toffee, nykyään ei ole tullut muita patukoita enää ostettuakaan. Noissa on aika hyvät ravinto- arvotkin. Patukassa on siis 25 g protskua ja hiilareita 15 g, suhde siis 60:40. Aika hyvä välipala ennen treenejä tai ihan muutenkin jos vaikka makeanhimo iskee. Makeanhimosta puhuen, mulla ei ole ollut makeanhimoa juurikaan nyt, kun ei ole treenaillut. Hmm. Mistähän moinen johtunee…?? 

Fitnesstukusta löytyy näemmä myös noita Shock Absorber liivejä. Jälleen mainitaan se 74 % kitkan esto kovan treenin aikana. Eli kyllä nyt alan kallistumaan noihin liiveihin. Tuolta löytyy kokoja tosi hyvin ja myös 70 rinnanympärykselläkin. Tuntuu, että monissa paikoissa liivit, niin normit kuin treeniliivitkin lähtevät 75 ympärysmitasta. Nihkeää…

Kannattaa muuten kurkata myös tuo OUTLET, jossa on aika paljon loppuunmyytäviä tuotteita speciaali hinnoin. 
Jutan tärpit tulee tässä:

– Caffeine kapselit täältä. 
– Leader After hedelmä täältä. 
– Leaderin minttu- suklaa palautusjuomajauhe täältä. 

Löysittekö te mitään kivaa tuolta?

On my way

3 vastausta artikkeliin “Fitnesstukusta”

  1. Mun mielestä Fastin Luxus-patukat on vaan niin paljon parempia protskupatukoita. :)

    Fitnesstukku on kyllä muutenki kiva, vaikka mulla tuleekin ostettua melkeen kaikki tarpeellinen Body Actionilta, kun se on niin lähellä. :D

    • Aaa, oonkohan maistanut noita…?! :)
      Joo, mä tykkään, kun tuolla on niin laaja valikoima!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta