Kampaajalle mars

Ylihuomenna mulla on vihdoinkin kampaaja ja tulee tosiaan tapahtumaan hieman muutosta tukassa. Latvasta lähtee muutama sentti ja varmaankin tulee jotain rikottua mallia. Lisäksi väri vaalenee jonnekin sinne vaaleanruskeaan. Nuo ovat ajatuksena mutta katsotaan minkä värisenä sitä loppujenlopuksi kampaajalta ulos astun. Menen kokeilemaan yhtä uutta kampaajaa, josta kerronkin sitten lisää torstaina. :)

Laitan muutaman kuvan, joissa on sitä meininkiä mitä haen.

( Lähde Google.)
Mulla kävi mielessä myös Rapunzelin pidennyksetkin. 
Olen kuullut heistä pelkkää hyvää ja hiuksia saa erikoisen edullisesti, väriskaalakin on laaja. 
Mullahan oli aikanaan teippipidennykset pari vuotta, sen jälkeen ei ole pidennyksiä ollut. Vaihtelu voisi virkistää!?
Tämän hetken tilanne on tällainen…

Mitä mieltä tuosta haluamastani värimaailmasta? :)
Pidennykset pääset tilaamaan täältä.
On my way

12 vastausta artikkeliin “Kampaajalle mars”

 1. Sulla on kyllä niin ihanat hiukset että et sä mitään pidennyksiä edes tarvisi, just parhaimmat noin luonnollisen pitkinä! :)

 2. Ihastuin erityisesti tuon ensimmäisen kuvan hiuksiin. Se mukanani voisin itsekkin suunnata pian kampaajalle. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä hiuksellesi on tapahtunut.

 3. Ei todellakaan pidennyksiä :) Joku värimuutos ois varmasti kiva. Itsekin mietin syksyksi jotain uutta, mutta itselläni tuntuu aina syksyä/talvea kohti, että haluaa tummentaa tukkaa. Mut kyl sulle sopii varmasti vaaleampikin ruskea :) Onks sulla luonnontaipuisa tukka? Mitä tuotteita käytät muotoiluun?

  Olivia

  • Niin… mulla aina vaihtelee tuo haluanko tummempaa vai vaaleampaa. Mulla on toisaalta ollut tosi pitkään tumma tukka, lukuunottamatta sitä kevään blondia latvatsydeemiä mutta muuten. Vaihtelua on kyllä taas saatava!

 4. Ehdottaisin, että mietit vielä tuota kuparia onko juuri se oikea. Tai mielestäni olet enemmän värityypiltäsi kirkas ja viileä (vaikkakin aika jännä, huulipuna usein taas on muuttanut lookkia :) ), lumikkimainen ja esim postaamasi kuva J.Lo:sta taas on selkeästi lämpimämpi. Vaaleampaa ehdottomasti, mutta kylmempää sävyä.

  • Hmm. Mä taas olen sitä mieltä, että mulle ei sovi juuri kylmät sävyt. Mulla oli joskus viileitä vaaleita raitoja ja ne eivät sopineet mulle yhtään. Vaaleassakin se sävy pitää olla ns. lämmin ja tiikerimäinen. Mutta tuo punaiseen menevien sävyjen maailma ei ehkä tosiaan ole oma juttuni kuitenkaan..

  • Hahah,mä matkin niitä miljoonia ihmisiä joilla on vaaleanruskea tukka! Hallooo. :)

 5. ihanat hiukset ja varmasti vielä ihanammat kampaajan jälkeen!
  mielessäni on pyörinyt yksi kysymys (ei liity hiusasiaan mut anyway), kun tunnut ihailevan tällaisia urheilullisia ja treenattuja naisvartaloita, niin mitä olet mieltä kurvikkaammista, ”pehmeämmistä” kropista? en tarkoita nyt isokokoista, vaan siroa mutta tiimalasin mallista kroppaa, josta lihakset eivät erotu?
  blogisi on superkivaa luettavaa, mun lempppari!=)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta