Hääpukeutumista

Mulla alkaa olemaan pieni paine hääpukeutumisen suhteen. Mun ystävä on nimittäin menossa naimisiin syyskuun puolivälissä, eli käytännössä aikaa hankkia kiva mekko on vaan about viikko. Hääpukeutuminen on mielestäni hankalaa, kun mekko ei saa olla musta eikä valkoinen, ei ainakaan vanhojen etikettisääntöjen mukaan. Mutta mites sitten beige?

Yhtenä vaihtoehtona mulla on takaa pitkä mekko. Pinkki Chiffon Cross Drop Back Dress löytyy täältä. Vihreä Vilan Timmo Dress täältä. 
Löytyisiköhän tuo vihreä mekko ihan Helsingin Vilan myymälästä…
Toisaalta joku tällainen naisellinen yksinkertainen mekko toimisi. 
Ja viininpunainen, miksipäs ei. Mekko täältä.
Mites sitten tämä Juni Lace Overlay Dress, onko liian haalea sävy? 
Musta tämä mekko on todella kaunis ja klassinen. 
Sopisi mekkovarastoon noin muuten. Löytyy täältä.
Tämäkin mekko on ihan mieletön! 
Oikestaan yksi suosikeistani mutta eniten mietin mekon sopivuutta häihin…
Mekko löytyy täältä.
Tässä on kaksi väriä ja mallia, jotka myös miellyttävät silmääni. 
Yksinkertaisia mutta kauniita ja mikä parasta klassisia malleja, jotka sopivat käytettäväksi muissakin juhlissa. 
Tight Bodycone hempeän keltainen mekko täällä ja Criss Cross Bodycon Dress oranssi kotelomekko täällä.

Mitä mieltä, onko mitään kivaa? Mikä on teidän suosikkinne? 
Apua kaivataan…
On my way

13 vastausta artikkeliin “Hääpukeutumista”

 1. burgundyn värinen mekko ehdottomasti! väri sopii sulle ja on ihanan naisellinen. Ei haittaa, vaikka mekko onkin lyhyt ja tiukka vaan on silti tyylikäs. Go with that!:)

  • Okei, kiitos mielipiteestäsi! Mielestäni tuo mekko on myös tyylikäs ja naisellinen. :)

 2. samaa mieltä ekan anonyymin kanssa, varsinkin kun on syyshäät kyseessä :). vaikka mekko on tiukka ja lyhyt, se ei ole liian paljastava, koska se peittää olkapäät.

 3. mun mielestä häämekon kuuluisi olla jotenkin suht tavallinen siinä mielessä, ettei olisi esim vartaloanuoleva tai avoin tai lyhyt.. Se on perhejuhla ja jotenkin niin kaunis ja perinteinen et mekon pitäisi mun mielestä hyvän maun takia olla sellanen ei huomiota herättävä.

  • Joo, olen samaa mieltä siinä mielessä, että ei saa olla ns. liian huomiota herättävä, ettei morsian vaan jää kakkoseksi. :D Nojoo, vitsi vitsi. Mutta tosiaan pitää hieman miettiä ettei ihan millään bilemekolla mene. :)

 4. Musta riippuu täysin häistä että miten sopii pukeutua. Jos kyseessä on perinteiset kokoperheen kirkkohäät, on tietenkin peittävämpi pukeutuminen suotavaa, ainakin kirkon ajaksi on olkien peittäminen aika must. Jos taas kyseessä on aikuisten iltatilaisuus, voi pukeutuminen olla monesti hieman epäperinteisempää.
  Valkoinen lienee ainoa ehdoton ei (käsittää musta myös vaalean beigen ja shamppanjan), ellei tietysti morsian itse aio laittaa muuta väriä ja ilmaise vieraille että valkoinen on ok.

 5. Itse en kyllä lähtisi pukemaan häihin mustaa tai valkeaa (vaalea beige ja harmahtava mukaanlukien).Liian lyhyt tai paljastavakin mekko on kyllä mauton, etenkin jo on kirkkovihkiminen. Noista ylläolevista tykkään ehdottomasti eniten viininpunaisesta. Tyylikäs. Tosin punainen värikin on tiettyjen etikettien mukaan kardinaalivirhe. Jos pukee häihin punaisen mekon, se kuulemma merkitsee, että on ollut intiimissä suhteessa sulhasen kanssa! :)

 6. Itse olin suunnitellut laittavani tuon vihreän mekon kesällä hääjuhliin, mutta jostain syystä toimitus kesti niin kauan ettei mekko ehtinyt tulla ennen häitä. Etsiskelin sitä myös useasta pääkaupunkiseudun Vilasta eikä mistään löytynyt kyseista mallia! Tämä vaan vinkiksi, että kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä toimitus voi näköjään venyä luvatusta jopa kahdella viikolla, kuten minulle kävi. Mutta tosiaan noista mekoista mielestäni kaunein on tuo vihreä. Sen mallinen sopisi sinulle erittäin hyvin kun olet hoikka ja myös rintava! :)

 7. Viininpunainen ehdottomasti!!! Upea mekko ja näyttää varmasti yhtä kauniilt sulla! Vilan vihreä mekko oli myynnissä jo toukokuussa joten epäilen, että olisi enään kaupoissa…:(

 8. noita vaaleita älä ainakaan tilaa, kirjailut ja rimpsut tuo morsian-fiiliksen.. väritkin liian lähellä morsian mahdollista valkoista hääpukua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta