Pure Hairdressing

Noniin, nyt on uusi upea tukka! Ja tästä suuri kiitos Pure Hairdressingille. :)
Joku lukijani vinkkasi minua kyseisestä kampaamosta ja päätinkin kokeilla paikkaa. Heiltä löytyy kampaamot sekä Kampin keskuksesta (5 krs.), että Fleminginkadulta. 
Itse vierailin Kampin toimipisteessä, jossa on erittäin viihtyisät ja avarat tilat. Kampaamo sijaitsee Johto Cafen vieressä mikä onkin hyvä maamerkki.

Alla hiukseni kampaamoon tullessani. 
Huh tuota latvaa. :/

Tarkoituksenanihan oli saada hius vaaleamman ruskeaksi, postasinkin aiheesta aikaisemmin. (Löytyy täältä.)
Ensiksi hiusteni tummimpaan osaan, eli ns. päälliosaan tehtiin värinpoisto. Hiuksiani on värjätty monta kertaa tummalla värillä, joten paras ratkaisu oli lähteä tekemään tuo värinpoisto. Seuraavaksi tyveen laitettiin lähes sama sävy kuin latvaan ja muutamat folioraidat päälliosaan korostamaan liikkuvuutta ja luonnollisuutta. Lopuksi hiukseen laitettiin kevyt hoitosävyte, joka viimeisteli lookin. Hiustani leikattiin myös muutama sentti ja mallia vähän kevennettiin. Alla kuvia lopputuloksesta, joka on mielestäni upea! Koitettiin ottaa kuvia monesta suunnasta, että valotus osuisi kohdilleen ja näyttäisi mahdollisimman oikean lopputuloksen. 

Mitäs te pidätte? :)
Itse olen pitkästä aikaa kampaamokäyntiini erittäin tyytyväinen. 
Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin ja hius vaaleni oikeasti kunnolla mutta ei kuitenkaan liikaa. 
Voin lämpimästi suositella kyseistä kampaamoa jokaiselle, ammattitaito on hallussa ja plussana vielä erittäin kivat tyypit saksien takana! :) Rock rock! 
Pure Hairdressingin nettisivuille täältä, sieltä heiltä löytyy myös kätevä nettiajanvaraus.
Tykkää heistä myös Facebookissa!
On my way

17 vastausta artikkeliin “Pure Hairdressing”

 1. Miten nuo hiukset näyttää noin läikikkäiltä ja epätasaisen värisiltä? :o

  • Öööh, läikikkäiltä? Mä en nää missään läikkiä, vikassa kuvassa valo tulee oikealta joten se heijastaa pyöreän osion hiukseen. Halusin vivahteikkaan värin, en tasaväriä. Mielestäni luonnollisin hius on hieman liikkuvan vivahteikas ja ns. vähän epätasainen. Mutta makunsa toki kullakin! :)

 2. itekki kävin toissa viikolla vaalentamassa hiuksia :) aikasemmin oli tummanruskeet jotka oli haalistunu kesän aikana ja halusin vaaleenruskeet, mut mun kampaaja ei suositellu mulle värinpoistoo koska se on nii raju käsittely hiuksille ja tosiaan mulle ois pitäny tehä koko hiuksiin jotka on pitkät niin päätettii yhessä että laitetaa vaalennusaineella paljon raitoja :) ens kerralla vaan enemmän raitoja :) ei ehkä se nopein tapa mutta hiljaa hyvä tulee, toivottavasti :)

  • Kiitos paljon, itse pidän myös. :)
   Mietittiin siis myös minun kohdallani värinpoistoa, että tehdäänkö se ja tultiin siihen tulokseen, että se ovidaan tehdä tuohon tummempaan osaa, eli ei latvoihin. Eikä hiukseni kyllä tunnu mitenkään kärsineelle.
   Raidoilla on monesti koetettu hiusta vaalentaa ja siinä on oikeastaan aina ollut se ongelma, että se tumma ei sieltä vaan niin lähde mihinkään. Nyt on helpompi pysytellä vaaleammassa ruskeassa jos haluaa. :)

 3. Uh aika läikikkäät tosiaan! Ja latvoista ois voinut kyllä napsaista lisääkin pois.

  • Mä en kyllä edelleenkään nää laikkuja, halusin hiuksista siis ns. moniväriset. :)
   Ja latvasta ei napsastu enempää, koska minä en halunnut sieltä enempää napsastavan.
   Pahimmat latvat vaan nappastiin pois.

 4. Mielestäni oikein onnistunut! Muutos näissä kuvissa näyttää huikealta! :)

 5. Minustakin nuo on läikikkäät, mutta hiuksesi ovat muuten niin upeat että se ei haittaa!:) Mielestäni värinpoistosta tulee aina läikikäs lopputulos. Tärkeintä kuitenkin että olet itse tyytyväinen lopputulokseen ja läikikkäät tai ei, vaihtaisin oman liehulettini koska vaan sinun paksuihin hiuksiisi :)

 6. Kamalassa kunnossa hiuksesi olivat. Kuinka usein oikein olet itse värjäillyt kun ovat tuollaiseen laikukkaaseen ja kuivaan kuntoon menneet? Kotivärjäys liian usein vaurioittaa hiusta pahasti. Kannattaisi nyt ehkä jättää tuo värjääminen harvemmalle ja kampaajien käsiin. Upea tukka nyt! Sopii ihanasti ja näyttää todella terveeltä.

  • Mulla on luonnostaankin kuiva hius. Ja keväällähän mulla oli vaalea latvaosa, joten sen jäljiltä luulisin ja hiustani on leikattu ehkä puoli vuotta sitten. Mä en värjäile hiuksiani todellakaan usein, varsinkaan latvaa. Joten sillä saraa ei ole parannettavaa, paljon vaan tehohoitoja tuohon. :)

 7. Hyvät tuli! :) Kenen ”operoitavana” olit? Mä oon käynyt Puressa niin kauan kuin se on ollut olemassa. Aina Jussilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta