Pure Hairdressing

Noniin, nyt on uusi upea tukka! Ja tästä suuri kiitos Pure Hairdressingille. 🙂
Joku lukijani vinkkasi minua kyseisestä kampaamosta ja päätinkin kokeilla paikkaa. Heiltä löytyy kampaamot sekä Kampin keskuksesta (5 krs.), että Fleminginkadulta. 
Itse vierailin Kampin toimipisteessä, jossa on erittäin viihtyisät ja avarat tilat. Kampaamo sijaitsee Johto Cafen vieressä mikä onkin hyvä maamerkki.

Alla hiukseni kampaamoon tullessani. 
Huh tuota latvaa. :/

Tarkoituksenanihan oli saada hius vaaleamman ruskeaksi, postasinkin aiheesta aikaisemmin. (Löytyy täältä.)
Ensiksi hiusteni tummimpaan osaan, eli ns. päälliosaan tehtiin värinpoisto. Hiuksiani on värjätty monta kertaa tummalla värillä, joten paras ratkaisu oli lähteä tekemään tuo värinpoisto. Seuraavaksi tyveen laitettiin lähes sama sävy kuin latvaan ja muutamat folioraidat päälliosaan korostamaan liikkuvuutta ja luonnollisuutta. Lopuksi hiukseen laitettiin kevyt hoitosävyte, joka viimeisteli lookin. Hiustani leikattiin myös muutama sentti ja mallia vähän kevennettiin. Alla kuvia lopputuloksesta, joka on mielestäni upea! Koitettiin ottaa kuvia monesta suunnasta, että valotus osuisi kohdilleen ja näyttäisi mahdollisimman oikean lopputuloksen. 

Mitäs te pidätte? 🙂
Itse olen pitkästä aikaa kampaamokäyntiini erittäin tyytyväinen. 
Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin ja hius vaaleni oikeasti kunnolla mutta ei kuitenkaan liikaa. 
Voin lämpimästi suositella kyseistä kampaamoa jokaiselle, ammattitaito on hallussa ja plussana vielä erittäin kivat tyypit saksien takana! 🙂 Rock rock! 
Pure Hairdressingin nettisivuille täältä, sieltä heiltä löytyy myös kätevä nettiajanvaraus.
Tykkää heistä myös Facebookissa!
Kommentit (17)
  1. Hyvät tuli! 🙂 Kenen ”operoitavana” olit? Mä oon käynyt Puressa niin kauan kuin se on ollut olemassa. Aina Jussilla.

    1. Juu, tykkään kans kovasti! 🙂 Mun hiukset laittoi Jani.

  2. Kamalassa kunnossa hiuksesi olivat. Kuinka usein oikein olet itse värjäillyt kun ovat tuollaiseen laikukkaaseen ja kuivaan kuntoon menneet? Kotivärjäys liian usein vaurioittaa hiusta pahasti. Kannattaisi nyt ehkä jättää tuo värjääminen harvemmalle ja kampaajien käsiin. Upea tukka nyt! Sopii ihanasti ja näyttää todella terveeltä.

    1. Mulla on luonnostaankin kuiva hius. Ja keväällähän mulla oli vaalea latvaosa, joten sen jäljiltä luulisin ja hiustani on leikattu ehkä puoli vuotta sitten. Mä en värjäile hiuksiani todellakaan usein, varsinkaan latvaa. Joten sillä saraa ei ole parannettavaa, paljon vaan tehohoitoja tuohon. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *