Pikamoiii

Ajattelin tulla nopsaa vielä tänne moikkaamaan ennen nukkumaan menoa. Orpoa, kun en ole tänään ehtinyt kirjoittelemaan. :/ Mulla on ollut kiireinenvaikkakin leppoinen parisuhdepäivä. Ollaan pussailtu, kierrelty Sellossa, kokkailtu, käyty kuvailemassa ja leffasta tultiin muutama tunti sitten. Kävästiin katsomassa oikein relaxoiva sunnuntai- illan leffa, nimittäin Jokisen ohjaama Puhdistus. Oli kyllä mielenkiintoinen mutta ehkä turhan hard stuffia näin sunnuntaille. No jokatapauksessa, upeita näyttelijäsuorituksia kyseisessä elokuvassa, etenkin tuo Franzen. Hän on ihan mun suosikki näyttelijöitä Suomen näyttelijäkaartista. :)

Multa on toivottu useammankin kerran videopostausta, jonka tosiaan kerran jo väsäsinkin mutta onnistuin vaan toheloimaan niin, etten saanut sitä Youtuben, saatika Bloggerin kautta tänne näkösälle. Nyt ois kuitenkin tarkotus laittaa semmosta teille tällä tulevalla viikolla. Saku jeesii mua ton homman kanssa niin eiköhän saada videota kehiin!

Ja tätä kännykkälaatua eiliseltä, sorry. 
Palaan huomenna sitten paremmalla ajalla, pusukkeja!


PS. Muistattehan Costumen special tarjouksen, 
4 numeroa 13,80 ja tilaajalahjaakin tulossa.
On my way

4 vastausta artikkeliin “Pikamoiii”

  1. Ihana Jutta, sä oot niin rakastunut <3
    (Sen ei voi olla huomaamatta ;))

    -Mar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta