Lancomelta

Mulla on yksi ehdoton hankinta nyt mun ostoslistalla. Nimittäin Lancomen uusi tuoksu, 
Vie Este Belle. Alunperin ihastuin siihen haistaessani tuoksun eräällä asiakkaalla, joka sitten vinkkasi mua merkistä. Eilen Sellossa kävin vähän tuoksuttamassa tätä ihanuutta ja joo, ihan mun juttu. Pehmeä, jotenkin yltiönaisellinen mutta ehkä hieman makea ja mausteinenkin. Suoraansanoen huumaava tuoksu! Nythän mulla on käytössä Dieselin Loverdose, joka on hieman erilainen tuoksu kuin yleensä tykkään. Munhan lemppareita on kaikki vahvat, mausteiset ja makeat hajuvedet. Siksi tuo Dieselin tuoksu hieman eri sarjaa mitä yleensä käytän. 

Tykkääkö moni muu tästä tuoksusta? :)

Accessories 728x90
On my way

4 vastausta artikkeliin “Lancomelta”

  1. Mulla myös käytössä sama Dieseli tällä hetkellä. Olen lukenut paljon tuosta Lancomen uutuudesta lehdistä ja blogeista, herättänyt siis myös minun mielenkiintoni. Nyt kun muistaisi käydä tuoksuttelemassa jossain liikkeessä.

    • Joo, tykkään kyllä tuosta Dieselistä mutta se ei ole ehkä ihan omin tuoksu minulle. Kannattaa kävästä, ihan mieletön on! :)

  2. mut eikö se dieselin tuoksu ole just makea, voimakas yms…? :) sun uus tukka on kiva! :)

    • Se ei oo oikeestaan makea, enemmänkin raikas mutta sellanen erikoisen voimakas. Siksi sen silloin ostinkin, koska se on aika erikoinen tuoksu. Kiitos! Mäkin oon tyytyväinen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta