Monday

Tänään päivä tosiaan alkoi sillä, että huomasin hukanneeni kotini avaimet. Pikkuinen paniikkihan siinä sitten iski tämmöiselle hermoheikolle tapaukselle. Onneksi tuo toinen osapuoli jälleen kerran sai mut rauhottumaan ja toimimaan tilanteessa järkevästi. :D Onneksi ne avaimet olivat tosiaan jääneet vaan kotiin eivätkä tippuneet mihinkään. Kuvailtiin eilen meinaan siellä täällä ja kaivoin kassiani jatkuvasti, joten sekin riski olisi ollut. Päivä meni hieman pieleen, mun suunnitelmissa oli etsiä juhlamekko ja hankkia häälahja. Noh, näitäkin päiviä pitää olla, että osaa nauttia niistä onnistuneista päivistä. :)
Tämmöstä oli yllä tänään.

Housut Zara
Paita H&M
Koru Lindex
Mun Hyvinvoinnin.fi verkkokaupan raakasuklaapakkaus on saapunut, pitäisi enää noutaa se postista. 
Sukulaatin teko postausta luvassa varmaan keskiviikkona! :) 
Nyt, sing me to sleep!
On my way

4 vastausta artikkeliin “Monday”

  1. Tosi kivat noi hiukset! Sopii todella hyvin tollanen lämmin sävy sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta