Lounasta

Mun lounaat ovat jo pidempään olleet vähän retuperällä. Niinkuin kirjoitin teille aikaisemmin, nyt ”ei treenittömällä” kaudella en ole ollut niin tarkka protskun saannista. 
(En tiedä miksi?!?) Eli mun lounaat ovat pääasiassa olleet jotain keittoja, kaalilaatikkoa, välillä munakkaita tai salaatteja. Aikalailla mitä milloinkin, välillä ne ovat jääneet kokonaan väliin ja korvaantuneet joillain välipaloilla. Havahduin kipeään haavaan suupielessä ja se tosiaan on mulle aina merkki siitä, että nyt on joku pielessä ruokailuissa. Siispä nyt taas enemmän lihalähteitä kehiin, kalaa, kanaa, kalkkunaa… Ja välillä tofua ja lohtakin. Tänään väsäsin heti broilerin fileepihviä salaatin kanssa. Saku syö näitä aina, joten ehkä mäkin nyt alan opettelemaan… 😀 Ne fileesuikaleet ovat ainakin aika ällöttäviä, joten ovat nämä pihvit huomattavasti parempi vaihtoehto. Olen vaan hirveän laiska kokkailemaan, joten pihvin paistaminenkin tuntuu vievän ihan liikaa aikaa. 

Ja tätä Realin protskuleipää syön muutaman palan päivässä. 
Yksi parhaimmista protskuleivistä ja tosiaan proteiini- hiilarisuhde erinomainen!
Onko teillä lemppareita noissa fileepihveissä?
Kalkkunaa vai broileria?
PS. Me Naiset Sportilla on muuten nyt muuttunut tilaajalahja, lila söpö sporttireppu. 🙂
Muutenkin tuo tarjous lehdestä on aika hyvä, 6 kuukautta 17 euroa.
Kyseinen lehti on mun lempi lehtiä ja luenkin jokaisen numeron aina kannesta kanteen. 
Seuraava numero ilmestyy jo pian, 19.9 ja siinä on mm. juttua vatsa, reisi, pakara- ja käsivarsi treenistä! Lehteä odotellessa. 🙂
Tilailemaan pääset täältä.
Kommentit (12)
  1. kariniemen kananpojan naturellit eli maustamattomat suikaleet on parhaimpia! ei jänteitä tms. mausteeksi hunajaa ja tuoretta chiliä, ihan paras yhdistelmä!

  2. En kyllä noita valmiita ”marinadeja” (E-myrkkyjä) kroppaani laittaisi….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *