Sushii

Tänään kävästiin Heidin kanssa sushilounaalla Kampin narikkatorilla sijaitsevassa sushi/kinkki/thaikkupaikassa. 
Lounas 12,90 €, ei paha jos pelin henki on se, että syö niin paljon kuin jaksat. Mä rakastan sushia, liian harvoin tulee vaan syötyä.

Ja kas kummaa, lankesin siihen sitten…:)
Huomiseen! :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “Sushii”

  • Muutamaan viikkoon en ole nyt puntarilla käynyt mutta viimeksi oli 54. Kiitos, olen alkanut tykkäämään noista syysjutuista. :)

  • Jooo! Oon ihan huumaantunut siitä ja kyllä tuo mieskin tykkää! ;) kiitos, kuin myös. :)

 1. oi ihana tyttö!:) oot niin nättinä ja luonnollisena! ja näytät myös tosi onnelliselta:) toivottavasti oli hyvää sushia ja hauskaa syksyä jutta:)

  • Ihana kommentti! :) Eikös sitä sanota, että onnellisuus pulppuaa sisältä päin! ;) Sushi maistui kyllä erinomaisesti pitkästä aikaa. Ihanaa syksyä sinnekin! :)

 2. Jutta! Kävin tuoksuttelemassa tota lancomen tuoksua, ja kyllä se oli just sellanen miksi kuvailitkin sen. Mulla omat lempparituoksut, mut toi on kyllä hyvä:) Kaikista hajuvesistä tulee niin paljon uutuuksia kokoajan et on varmaan monille vaikeeta löytää jotain lempparia kun niin monet on ihan ok hyviä, mutta tollasista pikku vinkeistä ja muiden suosikeista löytyy myös helposti itelleen joku hyvä, eikä tartte haistella 200eri tuoksua ja saada migreeniä. ;D

  – H

  • Joo, se on kyl super! :) ja niin, oot oikeassa.. Pienet vinkit muilta voi auttaa löytämään oman lempparin. :)

 3. Moikka :)

  Hei mikä tuon sushipaikan nimi on? Olen kuullut vain Tokyo55:sesta, joka on kanssa sushibuffet, mutta kalliimpi. Onko tuolla Kampin sushissa hyvää? :)

  • Måkin kuulin tosta vasta Heidiltä tollon. Eli se on tosiaan siin entisen chikoksen kohdalla. Sushi on hyvää mut ei toki parasta mitä oon maistanut. Toi on kuitenkin bufee…

  • Tang Dynasty, löytyy ent. Kampin Chicos (nyk. Bravuria)about vierestä, suurinpiirtein Ruohonjuuren kohdilta. En ole Jutta obviously mut siellä he kävivät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta