Paljetteja

Toissapäivänä pyörin kaupungilla ja käväsin mm. Ginassa. Sieltä löytyi niin ihana paljettimekko, jonka jätin sitten kuitenkin hyllyyn. 
Ja arvatkaapas harmittiko jälkeen päin… Pakko varmaan käydä se vielä noukkimassa sieltä. :)

Mitäs sanotte? 
Mekosta löytyi mustakin väri.

Hieman samantyylinen mekko löytyy myös Nellyltä täältä.
On my way

30 vastausta artikkeliin “Paljetteja”

 1. Ei, ei, ei… Nyt näkyy nuo uudet härpäkkeet ekaa kertaa täällä, ja ei voi muuta todeta kuin että todella epäluonnolliselta näyttää. Ei siis rinnat itsessään, vaan se että noin hoikassa vartalossa on noin isot melonit. Voi Jutta minkä menit tekemään, se ihana aitous katosi totaalisesti :(

 2. Apua kirjotin äsken pitkän kysymyksen mutta se näköjään katosi johonkin!
  Jokatapauksessa, yritetään uudelleen :)
  Kysymykseni ei juuri liity tähän postaukseen, vaan kuuden (?) viikon salitaukoosi. Itselleni tulee samanmittainen tauko talvella, kun otan tatskan kahdessa osassa selkääni. Ei saisi juurikaan hikoilla, ja urheilurintsikat saattaa hangata uutta tatskaa. Harrastitko mitään liikuntaa tuon salitauon aikana? Olisiko mitään ideoita miten voisin pitää kunnosta huolta tuon kuuden viikon aikana ettei ihan rapakuntoon mene? Ja miten ruokavalio?

  • En ole harrastanut juurikaan liikuntaa, ikävä kyllä. :( Kävin lenkillä vain pari kertaa koko aikana. Puolet ajasta olin niin kivulias, että liikkuminen oli aika surkeaa sen vuoksi. Vieläkin salilla käyntini on aika yksipuolista, kun ei voi vielä tehdä kaikkia liikkeitä, eikä treenata rintalihaksia, olkapäitä ja monet liikkeet tuntuvat hieman ikäville.
   Aika hankalaa neuvoa liikuntaa, joka ei saisi sinua hikoilemaan. Panosta ruokavalioon, ei ihminen niin nopeasti kuitenkaan ihan rapakuntoon mene. :)

 3. Mun mielestä sun rinnat näyttää hyvältä! Ei oo liian isot, etkä pidä niitä liian tyrkyllä. Aloin juuri itsekin melkein harkitsemaan leikkausta :)

 4. kauniin näköinen olet ja ihana mekko! ja mun mielestä taas sun uudet rinnat ei oo ollenkaan liian isot vaan just sopivasti olet ottanu täytettä! noista vois luulla helposti et ne on ihan omat :) ootko itse ollut tyytyväinen?

  • Kiitos paljon! Itsehän olen enemmän kuin tyytyväinen ja se lienee tärkeintä. :)

 5. pyh ! mun mielestä taas näyttää upealta Jutan vartalo kaikin puolin :) kyllä kuules hoikemmillakin ihmisillä toisinaan sitä rintavarustusta on, tai niitä voidaan eri keinoin tuoda esiin, mietippäs vaikka victoria’s secret malleja.. ;)

  • Kiitos. :) Totta, olet oikeassa. Mutta näinhän se menee, että makunsa kullakin. ;)

 6. Jutta, näytät upealta kaikin puolin! Kiva kun päivittelet nykyään usein, tykkään :)

  -Mar

  • Kiitos! Ja juu, pyrin päivittäin kirjottamaan, välillä tosin muut elämän kiireet vievät ikävä kyllä aikaa. Hyvä esimerkki tänään. :(

 7. Kaunis mekko ja kauniit rinnat, ei lainkaan liia suuret! Näytät upealta! :)

  • Hahah, no mä en kyllä. D-kuppi on meikäläiselle ihan tarpeeksi mutta makunsa kullakin. :)
   Katsoin juu ja mielipiteeni on, että höpönlöpöä. Lähdetään eka siitä, että omat kasvot ja oma ääni kehiin.

  • Tuomitsitko dokkarin höpönlöpöksi sen takia, että potilaat itse eivät ole halunneet nimeään/naamaansa silarien takia julkisuuteen, kuten eräät? :D Vähänkö sä oot hassu…

  • No aikalailla. En ainakaan usko tuollaista jos henkilö ei tule millään tavalla itse esiin, koko homma kuulosti niin hämärältä, että särähti korvaani ja pahasti. Enempää en ota asiaan kuitenkaan kantaa.

  • Väli johtuu siitä, että ne eivät ole vielä täysin laskeutuneet, eivätkä parantuneet.

 8. Sun roppa on upea! luonnolliset rinnat ja ei näytä isoilta todellakaa.. Ihmettelen että kuvissa väännät naama jotenki oudosti.. oot kauniimpi ihan luonnollisena. :)

 9. En ymmärrä teitä ketkä käytte täällä nimettömänä haukkumassa jatkuvasti. Eipä oikee muuta ajatusta tommosesta toiminnasta tule kuin että olette helvetin kateellisia. Onneksi noin turhista ihmisistä ei tarvitse välittää :)

  • Mmm. Juu, mulle on ihan sama sanooko joku mun tissejä liian pieniksi tai liian suuriksi. Tämä on kuitenkin mun kroppa ja minähän sitä kannan. :)
   Olen onneksi tottunut negatiivisiin kommentteihin, joten eipä ne enää satuta. Ja positiivinen palaute blogissani kumoaa kuitenkin nuo negat. :)
   Kiitos sulle kivasta kommentista!

 10. ”En ymmärrä teitä ketkä käytte täällä nimettömänä haukkumassa jatkuvasti. Eipä oikee muuta ajatusta tommosesta toiminnasta tule kuin että olette helvetin kateellisia. Onneksi noin turhista ihmisistä ei tarvitse välittää :)”

  Mä en taas ymmärrä sitä, että heti jos tulee joku negatiivinen kommentti, niin silloin ihminen on heti mukamas kateellinen. Ei se nyt ihan noinkaan mee. Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä, ja jos joku ei tykkää, niin thats it. Ja heti ollaan turha ihminen… huoh.

  • Mä en ainakaan luule sinun olevan kateellinen minulle. :)
   Tiedän, että meillä on erilaisia kauneusihanteita ja ihanteita siitä millainen kroppa
   on kaunis. Suomessa vallitsee onneksi sananvapaus! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta