Maanantaina

Kiire viikonloppu takana, pahoillani siis tästä postaustauosta. Mulla oli huono omatunto jo eilen, kun tiesin, että nyt ei ehdi kirjoittamaan. :/ Noh, nyt taas parannan tapani! Tänään on ollut ihanasti vapaapäivä, maanantaivapaat tulee aina joskus harvoin kuin tilauksesta. Ihana aloittaa viikko vähän ns. viiveellä. Nukuin pitkään ja seikkailin yökkäreillä puoleen päivään saakka. Käytiin myöhäisellä lounaalla Sakun kanssa ja itse jatkoin vielä salillekin ja kroppa kiittää. Olen saanut vähän käynnisteltyä noita treenejä ja tuntuu hyvälle saada kroppaa taas rääkkiin. :) 

Anyways. Olen aikaisemmin täällä blogissakin puhunut Gina Tricotin meikeistä ja niiden yllättävänkin hyvästä laadusta. Ostin viime viikolla heidän huulipunasarjastaan testiksi sävyn 02, Kissable lips. Sävy on kivan hempeä huulilla ja kosteuttava. Lisäksi se antaa ehkä jopa hieman turvonneenkin vaikutelman?! 
Mitä mieltä te olette Ginan meikeistä? Mä voin kyllä peukuttaa niitä ja isosti! Kaikki ennakkoluulot on kuopattu. :)

Saku sai eilen niin mageen pyörän, että oon ihan kade!
Mä haluisin tollasen pinkin ja sitten ne mätsäävät tuulipuvut meille. ;)
Tässä on muuten yhden lemppari bändini kiertueaikataulua ensi kuulle. 
Kannattaa kyllä käydä kuuntelemassa jos asut esim. noilla One way store- kiertueen paikkakunnilla! :) 
Itse olen menossa Helsingin tapahtumiin ja tänä perjantaina tuonne pressiin. Sieltä tulossakin sitten kuvamatskua. :)

PS. Tässä olisi syyskuun alekoodit Spartoolle! 
FISEPT5 : -5% ostoksista, jotka ylittävät 60¬. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT1: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80¬. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100¬. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150¬. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
Ihanat maanantai- illat! :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Maanantaina”

    • Joo, se on! Juu, itseasiassa kuulin, hienoa! Itse meinaan kutsuillut tuonne bloggaajia. :)
      Nähäänpä siis siellä sitten!

  1. Jes, kiva kuulla, että oot ollu tyytyväinen GT:n meikkeihin. Juuri ostin eilen itelleni sieltä huulipunan ja vähän oon jännittänyt sen laatua. Edullinenki voi näköjään yllättää positiivisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta