OPTI MSM- jauhe

Olen kuullut nyt vähän ajan sisällä useammaltakin taholta suosituksia CocoVi:n OPTI-MSM jauheesta, joten ajattelin kysellä täällä bloginkin puolella mahdollisia käyttökokemuksia. MSM eli Metyynisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Sitä voidaan kuitenkin ottaa ns. ”lisäravinteena” päivittäin. Jauhe soveltuu etenkin ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ihon kunnosta ja treenaamisesta. Sen luvataan tehoavan etenkin hiuksiin, ihoon, niveliin, luustoon ja lihaksistoon positiivisella tavalla. Itse treenaavana ihmisenä toki tästä kiinnostuin ja täytyy sanoa, että eipä mulla olisi värjäysten jälkeen etenkään hiusten kunnon paranemista vastaan mitään…
Mulla on vielä käyttämätön lahjakorttikin Hyvinvoinnin.fi- verkkokauppaan. 
Siksipä nyt mietin tosiaan tämän jauheen kokeilemista.
Onko joku käyttänyt ja huomannut positiivisia vaikutuksia kropassaan?? 🙂
Kommentit (10)
  1. Puhdistamon MSM + C ,käytin 250g paketin ja kynnet todellakin kasvoivat eikä ollut tietoakaan liuskottumisesta .Myöskin hiukset voivat todella hyvin.Koiralle syötän myös MSM 100 % ja karva kiiltää ja turkki hyvässä kunnossa.Todella suosittelen.

  2. Tähän pakko kommentoida, mulla puhdistamon optiMSM, nyt viikon käyttänyt ja ihan ok. Ei huonoa oloa, mutta ei ainakaan vielä räjähtävää hiusten kasvua. Yhtä tuotetta kuitenkin suosittelen mieluusti, Clay savijauhe; kehon puhdistukseen. Olen käyttänyt n. 7kk ja ollut erittäin tyytyväinen, jotenkin aineenvaihdunta toimii paremmin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *