OPTI MSM- jauhe

Olen kuullut nyt vähän ajan sisällä useammaltakin taholta suosituksia CocoVi:n OPTI-MSM jauheesta, joten ajattelin kysellä täällä bloginkin puolella mahdollisia käyttökokemuksia. MSM eli Metyynisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esiintyy kehossamme luontaisesti. Sitä voidaan kuitenkin ottaa ns. ”lisäravinteena” päivittäin. Jauhe soveltuu etenkin ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ihon kunnosta ja treenaamisesta. Sen luvataan tehoavan etenkin hiuksiin, ihoon, niveliin, luustoon ja lihaksistoon positiivisella tavalla. Itse treenaavana ihmisenä toki tästä kiinnostuin ja täytyy sanoa, että eipä mulla olisi värjäysten jälkeen etenkään hiusten kunnon paranemista vastaan mitään…
Mulla on vielä käyttämätön lahjakorttikin Hyvinvoinnin.fi- verkkokauppaan. 
Siksipä nyt mietin tosiaan tämän jauheen kokeilemista.
Onko joku käyttänyt ja huomannut positiivisia vaikutuksia kropassaan?? :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “OPTI MSM- jauhe”

  1. Oi, kuulostaa hyvältä! Jos ite päädyt kokeilemaan niin jaa toki omat kokemuksesi sitten täällä!:)

    • Joo, varmasti kerron! Toivottavasti joku heittäisi jonkun suosituksen tähän niin se olisi piste i:n päälle. :)

  2. Ei mitään vaikutusta. Humpuuki tuote! Käytin vuoden eikä näkynyt tai tuntunut missään :D

  3. Mulla tuli MSM:stä aivan järkyttävä pahoinvointi.. Samaa vaikutusta oon kuullut muiltakin kyseistä tuotetta kokeilleilta. Mitään positiivista en ehtinyt huomata, kun käyttö piti lopettaa huonon olon vuoksi. Toki varmasti jollekin sopii, käyttö kannattaa aloittaa joka tapauksessa todella varovasti. Lisäksi ostaisin esim. puhdistamon vastaavan tuotteen mieluummin, parempia laadultaan kuin cocovin tuotteet.

    • Voi ei. :( Ikävää kuulla. Kaikki tuollainen on kuitenkin yleensä aika yksilöllistä, joten kokeilemallahan tuon tietäisi.

  4. Tähän pakko kommentoida, mulla puhdistamon optiMSM, nyt viikon käyttänyt ja ihan ok. Ei huonoa oloa, mutta ei ainakaan vielä räjähtävää hiusten kasvua. Yhtä tuotetta kuitenkin suosittelen mieluusti, Clay savijauhe; kehon puhdistukseen. Olen käyttänyt n. 7kk ja ollut erittäin tyytyväinen, jotenkin aineenvaihdunta toimii paremmin.

  5. Puhdistamon MSM + C ,käytin 250g paketin ja kynnet todellakin kasvoivat eikä ollut tietoakaan liuskottumisesta .Myöskin hiukset voivat todella hyvin.Koiralle syötän myös MSM 100 % ja karva kiiltää ja turkki hyvässä kunnossa.Todella suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta