MaroccanOilista

Mainitsin muutama viikko aikaisemmin blogissani tuosta MaroccanOilista. Sain sen siis bloggaritilaisuudesta koklattavaksi. Nyt olen käyttänyt sitä lähes päivittäin latvoihin, niin suihkun jälkeen kuin ns. pesemättömänä hiuspäivänä. Ja mun mielipide on, että mielettömän  hyvä tuote! Ei Madonna turhaan siunaustaa ole antanut. ;) Itselläni on karheahko hiuslaatu ja kärsin ajoittain kuivasta hiuslatvasta. Myös hiusteni käsittelyt rasittavat latvoja, joten tehotuotteet niihin tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Itse olen käyttänyt tuotetta yhden pumppauksen verran joko kuiviin hiuslatvoihin tai sitten välillä pyyhekuivaan hiukseen. Mua kiinnostaisi sen kokeileminen myös hiusvärin sekaan, niinkuin ohjeissa sanottiin mahdolliseksi. Kuulosti hieman oudolle, joten pieni epäilys mulla on…
Onko kukaan tuota kokeillut? 

(Google)
Siinä näkyypi mun hiustilanne tänään. Latvojen leikkaus vahvisti hiustani huomattavasti ja teki kyllä erittäin hyvää. Väristäkin olen tykännyt, tässä ehkä hieman tummemman näköinen kuin luonnossa, huonon valaistuksen vuoksi. Mustaan ei ehkä ole ainakaan hetkiin paluuta. :)
Tänään olisi taas luvassa illalla salitreenit, siispä kokkasin poweria antavaa päivällistä.
Munakas fetalla/salaattijuustolla
2 munaa
maitoa
suolaa&oreganoa
salaattijuustoa (5%)
Nyt munakas naamariin ja treenailemaan, pusukkeja! :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “MaroccanOilista”

  • Aaaa, ne ovat muistaakseni Indiskasta. :)
   Ja joo, ihanat ovat, myös mun makuun!

 1. Mä pääsin kanssa testaamaan tota Uudessa-Seelannissa kun yhdellä usalaisella tytöllä oli sitä mukana ja rakastuin kyllä kanssa! Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja silkkiset! Mulla on ollut toi tuote nyt vähän aikaa mesäsytksessä, et sä sattuisi tietämään et mistä sitä saa? :)

  • Joo, sepä! :) Tuolta Lookfantasticilta näyttä ainakin saavan, ja kohta pitäisi olla myös Suomessa! =)

 2. onko tuote hyvin riittoisaa? on nimittäin melko kallis tuote, joten odotan siltä paljon!

  • On mielestäni ainakin tähän asti ollut. Kuitenkin yksi pumpullinen riittää varsin hyvin yhteen kertaan. :)

 3. kiitti munakas-vinkeistä! tulee ihanan kuohkeeta maidon ansiosta :) iteltä löytyy kaapin perukoilta käyttämätön finlandia vodka -shaker, joka on saanut nyt uuden käyttötarkotuksen :D tänään tein munakasta, johon laitoin juustoraastetta, maissinjyviä ja pilkoin sekaan myös lihapullan. mausteeksi loraus sweet chili -kastiketta suolan ja timjamin lisäksi, kantsii kokeilla! pizzamausteen voi korvata tolla timjamilla, tulee kiva maku. maissikin toimii tosi hyvin munakkaassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta