Salipukeutumisesta

Nyt kun mullakin on jälleen pärähtänyt treenikausi käyntiin surffailin Zalandossa urheiluvaatteita tsekkaillen. Uudet urheiluliivit ostin pari päivää sitten Lindexistä, ne ovat takaa ristiin menevät ja erittäin tukevat. Merkiltään Swegmarkit. Tarvitsisin kuitenkin lisää kaikkea, ihan topeista treenihousuihin…

(Vasemmalta: Nike, Moving Comfort, Nike)
Mä tykkään kovasti Niken treenikamppeista, ne ovat erinomaisen hengittäviä ja kestäviä. 
Kapeat salitrikoot ovat mun lempparit. En tykkää treenata verkkareissa ja shortsit ovat salilla mielestäni liian häiritsevät, siis itselleni. Ei pysty keskittymään jos joutuu miettiin näkyykö pylly taas vai ei. :) Mulla onkin tavallisesti tuollaiset nilkkapituiset trikoot, tai sitten sellaiset kaprimittaiset. Housut ostan mieluiten mustina, ettei tule mitään hehtaaripeppu efektiä piukeissa trikoissa. Niin ja eniten käytän toppeja mutta välillä myös jotain t-paitoja. Värikäs salipukeutuminen on kivaa ja pyrinkin siihen, että joko toppi tai liivit ovat värikkäät.
(Vasemmalta: Casall, Moving Comfort, Nike.)
(Vasemmalta: Reebok, Triumph, Reebok.)
Millaisesta treenipukeutumisesta te pidätte? :)
Sport_Women 728x90
On my way

4 vastausta artikkeliin “Salipukeutumisesta”

  1. Lindexin sivuilla ei ollut löytynyt kyseisiä urheilurintsikoita, jotka olet ostanut. Onko se myymäläkohtainen vai?

    • No eipäs näykään, jännä. Tuolla on vain tuo normiolkaiminen Swegmark, joka ei ole mielestäni niin tukeva, koska siinä ei ole ns. kuppipaikkoja. Ainakin liikkeistä tuota ostamaani mallia pitäisi löytyä mustana ja valkoisena. Liivi on merkattu kuppikoolla, eli esim. 75D. Hintaa sillä on 34,90 €. Toivottavasti pääset ihan liikkeestä katsomaan! On meinaan tosi hyvä liivi näiden käyttökokemusten perusteella. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta