Väsymys

Mun oli pakko tulla moikkaamaan teitä vaikka edes pikaseen. Olen ihan super väsynyt ja suuntaankin näillä näppäimillä pehkuihin. Eilen oli tosiaan Superscarin pressi- juhlat Espoossa (niistä lisää myöhemmin) ja toki siellä sitten venähti ihan yön pikkutunneille saakka… Tänään oli sitten mikäs muukaan kuin aikainen nousu duuniin, niin huono combo. Saku saikin kärsiä mun hurjasta aamukiukusta, joka oli tänään aikamoinen. :D
Koko päivä meni pienessä väsymyksessä ja päivän loppumista odotellessa.  Päivää piristi onneksi Picnicin uuniperuna lämminsavulohella. Mä rakastan tota safkaa ja sallin sen aina joskus harvoin itselleni. Perunan terveellisyydestä voi olla montaa mieltä mutta itse karsastan sitä raskasta ja väsynyttä oloa, joka perunan syönnin jälkeen tulee. Mutta pakkohan se on sanoa, että on se taivaallista. :)
(Cityshopparilla saa muuten kivoja aleja Picnikkiinkin!)

Mä jatkan kotitunnelmissa, toivottavasti teillä on ollut kiva lauantai! :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta