Superscar EP Release party

Noniin, vihdoin ehdin kirjoittamaan perjantain Superscarin pressikeikasta, jota vieteltiin Sellon Keilahallilla. Paikalla oli mukavasti porukkaa, mm. ihania bloggareita ja musiikkialan ihmisiä. Nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta, sekä illan pääjutusta, eli Superscarin akustisesta keikasta. Kuulin ensimmäistä kertaa bändiä livenä ja täytyy sanoa, että olin aika fiiliksissä. Pojat vetivät niin tunteella ja olivat läsnä ihan täydellisesti. Lisäksi heidän kanssaan jutelleena voin sanoa kyseessä olevan vielä ihanan aitoja tyyppejä. Eipä voi siis kuin peukuttaa- ja isosti, toivon pojille paljon onnea ja menestystä! :) 
Keikasta toipumisen jälkeen suunnattiin keilaradoille ja osan porukan kanssa jatkettiin vielä myöhemmin matkaa Stadiinkin. Hauska ilta, ei voi muuta sanoa. :) 
Kuvia oli ja paljon, tässä osaa…

Superscaria voit kuunnella täällä.
Tykätä Facessa täällä ja levyä voi ostaa täältä. :)
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Superscar EP Release party”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta