SORELS

Mun SORELIT saapuivat tänään! :) Valkkasin joku aika sitten Bloggaritilaisuudesta SORELin kumisaapas- nilkkurit called ”Medina Rain Heel”. Nyt näitä testanneena voin sanoa, että erittäin istuvat ovat. Kokovalintakin osui ihan nappiin, jee! Minua neuvottiin siis ottamaan hieman suurempi kuin normaalikokoni olisi, on ilmeisesti sen verran erilaiset koot malliston kengissä. Minun jalkani on normaalisti 37-38 ja näissä EUR koko on 39 1/3, eli ei mene ihan normi kokotaulukon mukaan. 

Ihanat! Olen ihan fiiliksissä näistä. :)
Nyt mulla on sitten kumpparit syksyyn, satakoot!
Mitäs sanotte? :)
PS. SORELEita myy mm. Spartoo. 
On my way

7 vastausta artikkeliin “SORELS”

  1. Onpas kivan näköiset kumpparit! :) Kun Suomen syksy on mitä on, niin oon miettinyt kans hankkivani kumpparit. Sellaiset, jotka menisivät saappaista tai nilkkureista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta