Ruskettavaa

Joku lukijani jossain vaiheessa kyseli, enkö huku itseruskettavieni määrään. On ollut siis purkkia jos toista ja kesällä näitä tosiaan oli tuolla veskin puolella aiiika iso arsenaali. Nyt on kuitenkin päässyt käymään niin, että viimeinenkin KICK:sin toivo vetelee viimeisiään. Eli tänään on marssittava KICK:siin täyttämään varastot ja lisäksi teen tilausta Theboksen verkkokaupasta, koska sieltä saa St.Morizin itseruskettavaa. Ihmettelen vaan mihin se sävy dark on kadonnut tuosta ruskettavasta voiteesta, vai muistanko ihan väärin? Vaahdosta löytyy kyllä sitä tummempaakin. Hmm. Uskaltaakohan tuota vaaleampaa tilata? Onko joku tummempi ihminen kokeillut sitä?

Tuonne verkkokauppaan on tullut näemmä myös pohjustavaa Face Primeriä. Mun on pitänyt jo pidempään kokeilla tuollaista tuotetta, kun kokemusta ei löydy. Normaalisti meikin alla mulla on toiminut vaan kasvorasva. Joskus kuitenkin päivän mittään huomaa, kuinka meikki saattaa mennä ns. railolle tms. poskesta. Silloin tämän tuotteen hyöty varmaan korostuisi. Löytyykö kokemusta? :)

Tänään olisi Polhemilla Kauneuden iltapäivä ja illaksi sitten töihin.
Huomenna olen muuten Helsingin Sokoksella promoilemassa Lady Gagan uutta tuoksua, 
saa tulla moikkailemaan! =)
On my way

13 vastausta artikkeliin “Ruskettavaa”

  1. Heippa! :) Pakko kysyä, kun itsekin käytän aika paljon itseruskettavia, että kuoritko aika ajoin vanhan rusketuksen pois aivan kokonaan? Ja lähteekö sulla esimerkiksi kyynärtaipeen kohdalta rusketus helpommin pois? Tai miten ylipäänsä toimit, kun rusketus alkaa häviämään jostain tietystä kohdasta?

    • Tosi tosi harvoin kuorin… pitäisi kai useammin. Asiaa varmaan auttaa se, että käyn ainakin kerran kuussa solkussa, pysyy sellainen kevyt pohja jatkuvasti. (Tosin tätä en väldee suosittele kenellekään…)

      Mä laitan ruskettavaa kerran viikossa suunnilleen ja kyllä ne yleensä pysyy aika hyvin tai sit vaan haalenee pois. Mulla on aika harvoin kyynärtaipeissa laikkuja tms. ainoastaan treenitopin takia monesti tuossa rintojen alla on hieman epätasaista…

    • Välitän ja siksi en käy usein. Skippasin kuitenkin viime viikollakin sen solkun, eli viimeksi käynyt joku kolme viikkoa sitten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta