How I feel today

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella enemmän mun ajatuksia ja niitä fiiliksiä, joita tällä hetkellä elämässä on. Todella usein nämä blogitekstitkin ovat sitä ns. pintaa ja välillä jopa vähän hömppää. Asioita, jotka ovat loppupeleissä todella turhia. Mietinkin usein, että mitä te lukijat mietitte näistä hieman turhamaisemmista jutuista, joita blogit ovat pullollaan. Se ei kuitenkaan ole se kaikki, vaan oikeasti vain pintaraapaisu. Musta on ihanaa olla kuitenkin nainen, nauttia niistä pinnallisista hömpötyksistä, meikeistä ja vaatteista. Tulee sitten tuomio jostain suunnalta tai ei. Ja kuka oikeasti jaksaa lukea blogia, jonka teksti ovat joka päivä syvällistäkin syvällisempiä? – En ainakaan minä. 
Mielestäni blogien pitää olla sellainen kahvihetken rentoutumiskeino.

Mä olen elämässäni onnellisempi nyt kuin pitkiin aikoihin. Toki onneeni osaltaan vaikuttaa se, että olen todella rakastunut ja saan niin aitoa ja parasta rakkautta takaisin kuin vain voi saada. On ihanaa, kun asiat voi jakaa toisen kanssa ja kokea sitä turvallisuudentunnetta.
Mulla on ollut niin paljon huonoja mieskokemuksia, että jo oli aikakin saada se aito, suuri rakkaus. Rakkaus vaikuttaa kyllä elämässä kokonaisvaltaisesti yleiseen onnellisuuteen, huomaan olevani paljon positiivisempi ja parempi ihminen. Ennen koin jopa ehkä jonkin asteista katkeruutta siitä kaikesta sonnasta mitä jouduin mieskokemusteni myötä sietämään. Nyt jälkeenpäin mietin, että omalla tavallaan nuokin kokemukset ovat kasvattaneet ja vastoinkäymisten tullessa tiedän selviäväni. Ennen ajattelin olevani itsenäinen nainen mutta nykyään, rakkaus on tehnyt musta naisen, joka ei enää voisi kuvitella elämää ilman tuota toista osapuolta. 🙂 Näin sen kuuluu kai ollakin.

Työsarallakin vaikuttaa nyt aika mielenkiintoiselle ja uusia haasteita taitaa olla luvassa. Ehkä hieman erilaista juttua mitä alunperin olin suunnitellut mutta miksipäs ei. Elämässä pitää tarttua tilaisuuksiin ja kokeilla asioita, jos ei tunnu oikealle niin sitten ei tunnu. Mitään ei menetä vaan varmasti oppii jotain uutta jos ei muuten niin ainakin itsestään. Mulle pahin asia olisi jämähtää johonkin, haluan jatkuvasti kehittyä ja kokea uusia asioita. Tarvitsen työn, joka antaa paljon ja jossa voi oikeasti edetäkin ja kohdata uusia haasteita. Peruspuuro alkaa kyllästyttämään aina jossain vaiheessa. Mitään ei kuitenkaan saa ilmaiseksi, joten on itse oltava aktiivi ja annettava itsensä likoon. 

(weheartit.com)

Bloginkin saralla on tulossa lähiaikoina uutta ja mielenkiintoista. Kiva huomata, kuinka lukijamäärät kasvavat päivä päivältä ja te oikeasti jaksatte kiinnostua ja seurata elämääni. Enpäs olisi koskaan uskonut silloin alussa, kun blogia aloin kirjoittamaan, että viikkokävijät kasvaisivat näinkin huikeiksi. Uusia rekisteröityneitäkin lukijoita on hypännyt mukaan, mikä on aina ihana huomata! 🙂 Kun 200 lukijan raja täyttyy, lupaan järkätä jotain kivaa arvontaa pitkästä aikaa. Ilman teitä, en kirjoittaisi. 

Ihanaa päivää jokaiselle, uusi viikko ja uudet haasteet.
Suukkoja xoxo 
Kommentit (19)
  1. määkin oon nyt tässä jonkin aikaa seurannut sun blogia!

    oon sun kanssa samaa mieltä että blogiin laittaa mieluusti niistä vähän pintapuolisemmista kiinnostuksen kohteista, eikä se kerro kaikkea susta itsestäsi ihmisenä 🙂 ja kyllähän sullakin on blogissa ajatusmaailmastasi, elämäntilanteestasi, ilmaiset mielipiteesti asiallisesti ja järkevästi, luulisi muidenkin huomaavan että olet fiksu ajatteleva nainen, mutta kaipa sitä negatiivista palautetta tulee tämmösessä aina! ihanaa kuulla että olet onnellinen!

    – jelena

    http://karhu-junassa.blogspot.fi/

    1. Hienoa Jelena, kun oot alkanut seuraamaan! 😉
      Totta, kivempi lukea hieman kevyempää tekstiä. Toki välillä kiva kuulla niitä syvällisiä ajatuksia. Eli samoilla linjoilla kanssasi. 🙂 Negat kuuluu elämään, joten niistä ei pidä säikähtää.

      Kurkkaankin blogisi, kaikkea hyvää sinne <3

  2. ”Tarvitsen työn, joka antaa paljon ja jossa voi oikeasti edetäkin ja kohdata uusia haasteita. ”

    Tässä voisi auttaa jonkinlainen koulutus. Nätit kasvot ja uudet terhakat kumitisut auttaa ehkä promotöissä, mutta ehkä sinun pitäisi sijoittaa henkistä pääomaasi korkeakoulututkintoon?

    Hyvää syksyä!

    1. Ja mullako ei ole koulutusta…? Korkeakoulututkinto ei takaa tänä päivänä duunia. Monet hukkaavat aikaa istumalla koulun penkillä vuosia, ja samaan aikaan joku toinen tienaa ja etenee ilman korkeakoulututkintoa. Itse en ole sen kannalla, että menestyksen avain on pitkä koulutus. Aika hyvin pääsee eteenpäin suhteilla ja elinikäisellä oppimisella. Hyvät syksyt sinnekin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *