Mitäs sitten?

Hiuksissa alkaa olemaan sellainen tilanne, että jotain pitäisi tehdä, TAAS. Tai sitten tämä tilanne on vaan mun päässä ja mielessä. :) Tämän hetken väri on kutakuinkin oma värini, joten juurikasvua ei pahemmin huomaa. Silti mietin jotain sävytettä ainakin, jotta hiukseen saisi kivasti kiiltoa. Mua myös vähän houkuttaa taas ruskeampi sävy, ainakin tyveen. En ole ihan varma onko tämä vaaleampi mun juttu kuitenkaan. 

Fiilistelin vähän…
Vähän tummempaa…? Ihana tuo melkein musta tuolla tytöllä… Oon kyllä hassu, koska hetki sitten mullahan oli tuollaiset. :)
Tulisiko sieltä suuntaa antavia neuvoja? :)
Tumma vai vaaleampi ruskea?
Lisäksi mun tekee ihan hirveästi mieli pidennyksiä.
Rapunzelilla olisi tarjolla teippipidennyksiä edullisesti,
 joten sieltä kyllä tilaan jos niihin päädyn. 
On my way

18 vastausta artikkeliin “Mitäs sitten?”

 1. Saanko kysyä että miksi ihmeessä haluaisit pidennykset kun sulla on jo täydelliset hiukset omasta takaa? :) moni voi vaan kadehtia sun pitkää ja paksua tukkaa…

 2. Mulla on ihan sama tilanne! Halusin vaaleemmaks ettei juurikasvu näy ja nyt taas haluan takasin tummaks… Täytyy vaan varata aika värjäykseen :) tätä vaaleempaa hiusväriä jaksoin reilun kuukauden :D mun mielestä sulle sopii molemmat mut ehkä toi tumma viä paremmin ku oot noin kadehdittavan ruskee muutenkin! :D ja täytyy kyllä itekkin todeta oliivi-ihoisena että tumma sopii paremmin :) kiitos ihanasta blogista!

  • Mmm. musta tuntuu, että tyvi tummenee ainakin 5 cm osuudelta pian.
   Kiitos, että luet ja toivottavasti tykkäät jatkossakin. <3

 3. Oih, ihana silmämeikki sulla tossa kuvassa! Millä tuotteilla/miten oot tehnyt sen? :)

  Olivia

  • Tein smokie- lookin. Eli Rimmelin kolmen sävyn paletilla, jossa on tumma sininen, musta ja roosa.
   Sisäkulmaan vähän vaaleaa, sitten tummaa sinistä keskelle ja silmän alaluomelle. Mustaa kulmaosaan. Avooot!

 4. Mulle tuli kanssa mieleen tuo sama kuin ekalla kirjoittajalla… Miks ihmeessä pidennykset??! HÄH!! Sullahan on täydellisen pitkät ja upeat hiukset :)

 5. mielummin värjää tummemmaks, sopii paremmin kun vaaleemmat:) sul on muutenkin aika ”tummat” piirteet tai tummilla oisit sellanen tumma ja tulinen hahaXD

 6. Mun on pakko vähän avautua, kun alkaa ärsyttää:
  Ihmiset kommentoi koko ajan ”miks otit tissit? aiemmat oli paljon paremmat.” tai ”miksi pidennykset, kun sulla on täydelliset hiukset.” Itseään ei näe samalla tavalla kuin muut näkee ja voi olla epävarmuutta jostakin, esimerkiksi tisseistä tai hiuksista, mitä muut ei vaan voi ymmärtää! Eikö ihmiset vaan vois antaa muiden elää rauhassa ja tehdä omat päätöksensä ihan itse ja omalla tavallaan. se on mun mielestä kaikkien oikeus. olet kaunis ja fiksu joka tapauksessa:) ihanaa syksyä!

  • Juu olen tavallaan myös samaa mieltä kanssasi, mut mun kommentin ei todellakaan ollu tarkoitus mitään muuta kun kehua Jutan hiuksia:) muotoilin sen sitten varmaan väärällä tavalla , tottakai jokainen saa tehdä mitä haluaa itselleen. Sanoin vaan mun oman mielipiteen enkä varmaan loukannut ketään. T. Ekan kommentin kirjoittaja

  • Juu, en loukkaantunut. :)
   Jokaisella on mielipiteensä ja kaikkihan noin mulle sanoo, ettei kannata. :) Tää oli vaan ajatus, mutta en sanonut varmaksi ottavani niitä. Katsotaan. :)

 7. Jaa että taas haluttais värjää feikin väriseksi gootti-naiseksi? Ei näin. Sinulle sopii omasta mielestäni upeasti luonnollinen sävy. Näyttää terveemmältä ja seksikkäämmältä. En ymmärrä naisia jotka hamuilevat täysin platina blondeiksi tai täysin mustiksi hiuksensa, jos oma väri ei ole sitä lähelläkään. Et menisi pilaamaan tätä sävyä :( niin kaunis

  • Hmm, goottinaiseksi? =) En puhunut mustasta. Katotaan mitä käy, ehkä pidän hiuksessa useampaakin sävyä.

 8. Tummempi on mun mielestä parempi! Mä en muutenkaan tykkää vaaleen ruskeista hiuksista, koska mun mielestä ne näyttää niin kulahtaneilta :D ..Vaikkakin siis itsekkin omistan kyseiset ”kulahtaneet” hiukset, mutta niin :p hihi.

 9. Tummat ehdottomasti! Harvalle suomalaiselle oikeasti sopii tummanruskeat/mustat hiukset, mutta sinä olet kyllä ehdottomasi yksi niistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta