Päiväleffaa

Käytiin äsken Heidin kanssa päiväleffassa katsomassa Polttarittaret, hauska käydä joskus tähänkin aikaan elokuvissa. Saatiin nostaa jalat oikein selkänojille ja röhnöttää. :) 
Leffa oli kuitenkin aika surkea vääntämällä väännetty ”komedia”, jossa oli paljon ”vitsejä” joiden olisi kai pitänyt naurattaa. Tarina oli tavallaan kuitenkin aika surullinenkin, se kertoi näiden naisten ilmiselvistä ongelmista päihteiden kanssa ja niiden esille tuonti oli mielestäni yllättävänkin suoraa. Kokkeli ja pilvi mainittiin leffassa enemmän kuin kerran. Kirsten veti hyvän suorituksen, hän pelasti leffaa edes jonkun verran.

 Ja mä näytän tänään tältä.
Neule Gina Tricot
Huulet Isadora, sävy 114, Dolce Vita

Nyt kauneus- unille. Vapaapäivien
parhaita puolia. :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta