Puhki

Väsynyttä päivittelyä tulee täältä. 12 tunnin duunipäivä takana ja sille kyllä tuntuukin. Onneksi huomenna hieman myöhäisempi herätys! Tämä syys- sää alkaa pikkuhiljaa lannistamaan mun positiivista ja onnellista mieltä, sadetta, sadetta ja mitä vielä? – Sadetta. 
Onneksi mulla on edes nuo kumpparit nyt olemassa. :) En ole koskaan ollut syksyihmisiä, enkä tule sitä tänäkään vuonna olemaan. Joulu- juttuja oli jo muuten Cittarissa, huhhuh. Ei vielä sitäkään stressiaikaa, kiitos. Mä odottelen kesää ja joku lomareissu voisi piristää. Viikonloppu- loma Lontooseen tai Pariisiin???

Mulla ei ole nyt kummempaa asiaa, vielä Salkkarit ja sitten tutimaan. 
Palataan aamusella! 
Hyvää yötä!
PS. Arvonta on järjesteillä! :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Puhki”

    • Jooo, eihän siin ookaan kestänyt kuin pari vuotta… :/
      Koitan saada homman nyt hoitoon, se on kuitenkin usein mielessäni.

  1. Hei!

    Olisi kiva jos tekisit uuden bannerin. Tuo vanha ja kapea ei anna oikeutta tällä blogille, se ei houkuta lukemaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta