Kolme herkutonta viikkoa

Luin tässä aamukahvini äärellä tavalliseen tapaani lemppariblogejani lävitse. Steffitin blogissa oli alkamassa kolmen viikon herkkulakko ja hän haastoi mukaan myös lukijoitaan. Mäpäs hyppäsin tuohon kelkkaan! 

Olen viime aikoina huomannut ostavani turhan usein suklaisia protskupatukoita, syöväni karkkia siitä työpaikan karkkikulhosta ja muutenkin kaupassa hamuilevani jotain hyvää, jos jotain pientä?! Hetki sitten mulla oli aika nollatoleranssi herkkujen syönnissä mutta nyt se peikko on tullut takaisin. Ja yksi pahe mulla on, ostan aivan liian usein noita Läkeroleja! Niistä tulee usein vatsa kipeäksi ja ne eivät missään muotoa ole kyllä hyväksi elimistölle. Makuhermoja ne kyllä tyydyttää, ainakin hetkeksi. Mä en kuitenkaan sanoisi niiden olevan herkkuja, koska niissä ei juurikaan kaloreita ole mutta koitan nekin jättää pois ja irtaantua tuosta kierteestä. 
Hedelmät ovat aivan yhtä hyviä jälkkäreitä, jos tekee makeaa mieli. Eikö joo!? ;)

Ei näille!
Onko moni lakossa? 
Mitä napsitte makeanhimon yllättäessä? :)

PS. Hyvinvoinnin.fi verkkokaupassa on nyt hyvinvoinnindiileja, 
kantsii käydä kurkkaamassa! 
Lisäksi paljon tuotteita 8:lla eurolla synttäreiden kunniaksi. 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Kolme herkutonta viikkoa”

  1. Helpommin sanottu ku tehty ;) Aina ku rupean herkkulakkoon niin tekee vaan entistä enemmän mieli kaikkia sellasiakin herkkuja mitä ei oo ennen tehny…

    Kuivatut mangot vie ainakin pahimman makeanhimon…! Energiaa tosin varmaan niistäkin löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta