Uutta ja upeeta

Olen innoissani! En ole tästä vielä täällä blogissa aikaisemmin puhunutkaan mutta olen lähtenyt yhteistyöhön Indiedaysin kanssa. 
Kyseessä on vallan uusi Indiedays Inspiration- sivusto, joka avataan pian. Voin nyt tarjota teille lukijoilleni VIP- koodin, jolla pääsette kurkkimaan beta- versiota ensi viikolla ennen julkistamista ihan ekoina! :) Itse olen löytänyt sivuilta jo useamman uuden inspiroivan blogin ja olen ihan varma, että tekin löydätte sieltä uusia suosikkeja, toki minun lisäkseni. ;)

”Yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa.
 Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana.
 Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia.
Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.

Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.”

Kyseessä on siis beta- versio, jota vielä kehitellään ennen virallista julkaisua. 
Mukaan voit ilmoittautua syöttämällä sähköpostiosoitteesi, niin saat linkin ja tunnukset ensi viikon alussa. 
Näillä pääset sitten tutustumaan uutukaiseen sivustoon! :) 
Eli sitten vaan tänne:

JEE, JEE! :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Uutta ja upeeta”

  1. Itse ehdin jo eilen liittyä tuon beta-version kokeilijaksi ja tykkäsin kyllä konseptista tosi paljon! Hyvä kun indiedays on nähnyt vaivan meidän muiden puolesta ja pistänyt noin monta blogia saman katon alle, koska tuolta tosiaan on ihan superhelppoa nyt bongailla uusia kiinnostavia kirjottajia!

    • Joo, tosi jees juttu kyllä! =)
      Ja mitä itse olen noita blogeja selaillut, sinne on todellakin otettu mukaan blogeja, joilla on paljon potentiaalia!
      Paljon kivaa uutta luettavaa. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta