Pirtelö piristää päivää

Eilenkään ei oikein maistunut kunnon safka, joten vedin sitten lounaaksi/päivälliseksi tällaisen ”pirtelön”. Omistan sauvasekottimen, jolla sitten laitan aineosat sekaisin. En kuitenkaan tykkää murskata niitä ihan täysin sellaiseksi juotavaksi vaan mieluummin syön lusikalla ns. rahkapirtelöä, jossa on niitä sattumia. Omput ripottelin annoksen päälle lopuksi.

Tänään olo on jo parempi ja lämpöäkään ei ole. 
Ehkä siellä Hullareillakin on sitten käytävä, kohta ainakin kaupunkiin mars.
Ihanaa sunnuntaita!
On my way

4 vastausta artikkeliin “Pirtelö piristää päivää”

  1. Hei toi sun banneri on aivan ihana!Mitä poskipunaa sulla on siinä? merkki ja sävy, on niin täydellisen väristä! :)

    • Voi kiitos, mä en oo täysin tyytyväinen mut en nyt osannut parempaakaan. :)
      Make Up Storen poskipuna, sävy lush. Ja tää on kyllä aivan parasta ja super riittosa! Ollut mulla jo parisen vuotta.

    • On juu. Mä olen itsekin niitä vinkkejä melkein vailla… :) Mun tulee aina melkein tehtyä jotain banaani-ananas juttua jos teen. Eli siis kauheesti vinkkejä mulla ei kyl oo. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta