Mieliteko

Mun alkoi tässä illalla yhtäkkiä tekemään ihan törkeästi mieli äidin tekemää home made makaronilaatikkoa! Äidin makaronilaatikko on aina ollut ihan parasta, vaikka hyvänä kakkosena tuleekin Sakun tekemä. Mielestäni laatikon kuuluu olla matalassa vuoassa, sellaista hieman pinnasta palanutta, ei liian ”munamaitoista”. Muistan, kun aina pienenä valkkasin ne kovat, palaneet makaronit siitä loodan päältä. :) Nykyään tekisin tuon laatikon täysjyvämakaroniin ja en ehkä siihen rasvaisimpaan jauhelihaankaan. Vitsit, huomenna on pakko kokkailla tai ruinata Saku tekemään mulle tuota!!

(Google)
Kotikokilla näyttäisi olevan hyvä resepti!? 
Nyt nukkumaan, makaronit mielessä. 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Mieliteko”

 1. Mäkin niiiiin rakastan makaroonilaatikkoa! Sitä tekeekin tosi usein mieli :) Punasen lihan sijasta laitan siihen vaan tonnikanaa + raastan porkkanaa.

  Ihana uus banneri <3

  • Joo, ihan parasta. Sainkin tätä eilen. ;)
   Tonnikala voiskin olla kokeilemisen arvoinen.

   Ja kiitos paljon! <3

 2. Hehee, ihanaa kun joku muu on ollut pienenä (ja kenties vieläkin?) samanlainen kuin minä ja tykkää noista palaneista päällimmäisistä makarooneista! Minäkin aina kaavin niitä itselleni, niin että muulla perheellä meni hermot, kun koko laatikko näytti sen jälkeen aika mielenkiintoiselta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta